$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

BURSA İÇİN HER FİKİR ÖNEMLİ

BURSA İÇİN HER FİKİR ÖNEMLİ
  • 28.11.2018

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Millet Mahallesi’nde hizmet veren Millet Siteler Taksi Durağını ziyaret ederek, taksici esnafla sohbet etti. Başkan Aktaş, Bursa’yı daha iyi bir geleceğe taşımak ve sorunlara çözüm üretmek amacıyla her vatandaşın fikrini önemsediklerini söyledi.

Bursa’nın sorunlarını ortadan kaldıracak projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Fırsat buldukça her kesimden vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aktaş, akşam saatlerinde Millet Siteler Taksi Durağını ziyaret etti. Şehre yönelik sorunlara hakim olan taksicilerin daha iyi bir Bursa için şikayet, öneri ve dileklerini dinleyen Başkan Aktaş, Bursa için her fikrin önemli olduğunu söyledi.

Bursa rahatlayacak

Bursa’nın her geçen gün artan nüfusla beraber oldukça büyüdüğünü belirten Başkan Aktaş, yapılan ve devam eden çalışmalarla Bursa’nın daha da rahatlamasını öngördüklerini söyledi. Yüksek teknolojili sanayi ile beraber turizmi öncelikli hale getirdiklerini dile getiren Aktaş, “Bursa 3 milyon nüfuslu, gerçekten çok bereketli bir şehir. Bursa yaşanılacak bir şehir. Hızlı büyüme ile beraber içinde bazı problemleri de barındırıyor. Akıllı dokunuşlarla bazı problemleri aza indirdik. İnşallah yaptığımız, yapacağımız çalışmalarla bundan sonraki süreçte Bursa’nın daha da rahatlamasını öngörüyoruz. Yüksek teknolojili sanayi ile beraber turizmi öncelikle hale getirdik. Bursa markası ile alakalı çalışmalar yapıyoruz. Ben inanıyorum ki bunun misli misli fazlasıyla turist sayısını biz Bursa’da ağırlayabiliriz. Bursa’yı tüm dünyaya tanıtacak bir zemin oluşturabiliriz. Şehirdeki bütün bu manadaki değerleri tek tek gözden geçirmemiz gerekiyor. Bunu da işte bu tip ziyaretlerle, bu şekildeki istişarelerde elde etme imkânına sahip oluyoruz” diye konuştu.

Başkan Aktaş’ı sıcak bir şekilde ağırlayan Millet Siteler Taksi Durağı esnafı da Aktaş’a samimi sohbetinden dolayı teşekkür ederek, kente dair izlenimlerini ve mesleki anlamda yaşadıklarını aktardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ