$ DOLAR → Alış: 32,26 / Satış: 32,39
€ EURO → Alış: 34,78 / Satış: 34,92

“FARK YARATAN ÖĞRETMENLERLE BULUŞMA”

“FARK YARATAN ÖĞRETMENLERLE BULUŞMA”
  • 25.11.2018

Yenişehir Cumhuriyet Kadınları Derneği yöneticileri, düzenledikleri etkinlikte emekli öğretmenlerle bir araya geldiler. “Farkı Olan, Fark Yaratan Öğretmenlerle Buluşma” adlı etkinlik Öncü Sitesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Etkinlikte emekli öğretmenler anılarını anlatırken, şiirler okundu.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Yenişehir Şube Başkanı Serpil Kayar, “Biz Cumhuriyet Kadınları Derneği yöneticileri olarak Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliği yaptığı, ‘Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ diyerek verdiği değeri her fırsatta gösterdiği öğretmenlerimizle buluşmak, onlarla farklı bir gün geçirmek istedik. Yıllarını birbirinden güzel çocuklar yetiştirmeye adamış emekli öğretmenlerimizle toplandık. Özellikle Köy Enstitüsü mezunu öğretmenlerimiz de burada olunca buluşmamız daha bir anlam kazandı” dedi.

Etkinlikte ikram edilen yiyeceklerin de evde kendileri tarafından hazırlandığını belirten Kayar, katılımın yoğun olmasının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ