$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

VALİ KÜÇÜK’TEN BÜYÜKŞEHİR’E VEDA

VALİ KÜÇÜK’TEN BÜYÜKŞEHİR’E VEDA
  • 07.11.2018

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Vali İzzettin Küçük’ün, gerçek bir ‘Devlet Adamı’ ve ‘Halk Adamı’ olduğunu söyledi.

 

Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali İzzettin Küçük, Bursa’da son çalışma gününde Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile görüştü. Vali Küçük, Bursa’da yaşamaya devam edeceğini belirterek, “Bugün görevimden ayrılıyorum, en son ve en mühim vedamı da Başkan’ımıza yapıyorum. “Allah’a ısmarladık” diyorum ve teşekkür ediyorum, görev süresinde çok desteğini, kardeşliğini gördüm” dedi.

Vali Küçük, şehirle ilgili konularda Başkan Aktaş ile istişare içinde olduklarını hatırlatarak, “Birbirimize omuz verdik. Bazen zor, bazen kolay ama güzel günler geçirdik ve kardeşliğimizden hiç taviz vermedik” diyerek, Aktaş’ın bundan sonra da çok başarılı olacağına inandığını vurguladı.

 

“Biz O’nu çok sevdik”

Başkan Alinur Aktaş da 14,5 yıllık Belediye Başkanlığı deneyiminde çok ilginç anılar yaşadığını söyleyerek, “Bir yıl önce, 3 Kasım 2017 tarihinde fiili olarak başladığım Büyükşehir Belediye Başkanlığı sürecindeki değişim, alışılagelmişin dışında bir değişimdi. İlk günden itibaren Vali’mizin çok büyük desteklerini gördüm. Özellikle hem kurum, hem de kurum dışı, kendisiyle ilgili konularda hep istişarede bulundum. Ne zaman arasam, gece gündüz demeden çok rahatlıkla ulaşabildim. Biz O’nu çok sevdik ama devlet işlerinde bu tip değişimler var. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Hakkını helal etmesini rica ediyoruz. İzzettin Küçük’ü biz gerçek bir ‘Devlet Adamı’ ve bir Halk Adamı olarak tanıdık” diye konuştu.

Görev gereği tanışmış olsalar da Küçük ile her zaman iki kardeş ve arkadaş gibi görüşmeye devam edeceklerini anlatan Başkan Aktaş, Küçük’ün, 15 Temmuz, 2017 referandumu ve 2018 genel seçimlerini içinde barındıran 2,5 yıllık zor süreci Bursa’da yaşadığına değindi. Başkan Aktaş, her zaman, kültür sanattan spora ve belediye işlerine kadar her alanda Bursa’ya verdiği desteklerden ötürü Vali Küçük’e teşekkür ederek, Bursa’ya özgü hediyeler takdim etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ