$ DOLAR → Alış: 32,48 / Satış: 32,61
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

“BURSA HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK”

“BURSA HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK”
  • 02.11.2018

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Yörük, Manav ve Türkmen Dernekleriüyeleri ile bir araya geldi. Türkiye’nin sıkıntılarının birlik, beraberlik ve dayanışma ile aşıldığını söyleyen Başkan Aktaş, “Bursa her şeyin en güzeline layık” dedi.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile birlikte, Tophane Meydanı’nda faaliyet gösteren ‘Osmangazi Yörük, Manav ve Türkmen Dernekleri’ni ziyaret etti. Başkan Aktaş, dernek üyeleriyle bol bol sohbet ettiği toplantıda, Türkiye’nin geçmişten bugüne tüm sıkıntılarını birlik ve beraberlik ile aştığını söyledi.

 

“Bursa’ya hizmet onurdur”

Bursa’ya hizmet etmenin kendisine onur verdiğini belirten Başkan Aktaş, “Bursa, çok özel, çok dinamik bir şehir. Burada olmak ve burada hizmet vermek onur verici. Bize emanet edilen bu göreve layık olmak için çalışıyoruz. Bu şehir, her konuda bütün güzellikleri hak ediyor. Burası ve benzeri dernekler çatısı altında güzel işler yapılıyor” diye konuştu.

Derneklerin kültürel ve soysal faaliyetlerden ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yardımlara kadar pek çok anlamlı çalışmayı dayanışma haline gerçekleştirdiğini de anlatanAktaş, bu tür faaliyetlerin yoğun emek istediğine de işaret etti.

Osmangazi Yörük, Manav ve Türkmen Dernekleri Başkanı Dinçer Akyel de ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Başkan Aktaş’a çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretin sonunda Başkan Aktaş ve derneküyelerigünün anısına fotoğraf çektirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ