$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

CHP Yenişehir’e geçici yönetim

CHP Yenişehir’e geçici yönetim
  • 25.09.2018

24 Haziran seçiminde başarısız oldukları gerekçesiyle istifa eden Necdet Sert başkanlığındaki CHP Yenişehir İlçe Yönetiminin yerine Süleyman Aydoğdu başkanlığında geçici yönetim kurulu oluşturuldu.

Yenişehir ilçe yönetim kurulunun 11 Eylül’de topluca istifa ettiğini ve yönetimde bir boşluk oluştuğunu hatırlatan Aydoğdu, “İstifaların ardından ortaya çıkan yönetim boşluğunun giderilmesi amacıyla Genel Merkez Yönetim Kurulumuz parti tüzüğümüzün 24. maddesi uyarınca 5 kişilik Geçici Yönetim Kurulu’nu görevlendirdi” dedi.

Geçici yönetim kurulunun bir ay görev yapacağını ve parti tüzüğünde belirtilen esaslar dahilinde oluşacak olan yeni yönetim kuruluna görevi teslim edeceğini belirten Aydoğdu, şunları kaydetti: “Bu süre zarfında hedefimiz partimizin kurumsal kimliğini en iyi şekilde temsil etmek ve büyük CHP ailesini kucaklamak olacaktır. Türkiye’nin CHP’ye her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu bu süreçte tüm zorlukları başta partimize gönül vermiş üyelerimizle birlikte aşacağımıza olan inancımız tamdır. Bu sürecin CHP’nin Yenişehir’de güç kaybettiği anlamına gelmediğini, aksine yerel seçim sürecinde  partimizi en iyi şekilde temsil edecek yeni bir yönetimin oluşmasına katkı sağlayacağını özellikle vurgulamak istiyorum” diye konuştu.

Aydoğdu başkanlığındaki CHP Yenişehir İlçe Örgütü Geçici Yönetim Kurulu’nda Mehmet Başyiğit, Hülya Çığırdan, Semra Cingil ve İrfan Derhan görev aldı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ