$ DOLAR → Alış: 32,48 / Satış: 32,61
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

TERİMİZ SOĞUMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM

TERİMİZ SOĞUMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM
  • 09.08.2018

AK Parti Bursa Milletvekilleri Yenişehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettiler. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki ziyarette yapılan konuşmalarda siyasi istikrar sayesinde ülkenin gelişiminin artarak süreceği vurgulandı.

Eski Başbakan Yardımcısı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, 24 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden farklı bir nitelik taşıdığını belirtti. Çavuşoğlu, “Biz proje ve fikirlerimizle milletimizin karşısına çıkarken, rakiplerimizin tamamı eskiye dönmeyi vaat ederek seçime girdi. Seçim sonucuyla sistem tartışması da sona erdi. Beklentileri karşılamayan bir sistemle bugünlere kadar geldik. Geçmişte ortalama hükümet etme süresi 15 aydı. Önümüzde artık yeni bir dönem var” dedi.

Seçime katılımın yüzde 87 olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, bu katılım oranını muhteşem olarak niteledi. Şizofrenik tarzda yaklaşımlara rağmen seçimlerin şeffaf biçimde gerçekleştiğini belirten Çavuşoğlu, “24 Haziran’dan sonra seçimlerle ilgili söz söylemek kimseye düşmez. Onlar daha bin 252 delegeyi bile sayamadılar. Gölge etmeyin başka ihsan istemez. Millet bunlara yönetim yetkisini vermeyecek” diye konuştu.

AK Parti’nin dünyanın en büyük partisi olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, üye sayısının 11 milyona ulaştığını söyledi. Daha yapacak işlerinin olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kartlar yeniden karılıyor. Yazın bunu bir yere. Önümüzdeki yüzyıl, Türkiye’nin yüzyılı olacak. 81 milyonluk bir Türkiye. Yaş ortalaması 30. Bu süreci ıskalamayacağız. Terimiz soğumadan çalışmaya devam edeceğiz, samimiyet ve ihlası elden bırakmayacağız. Birlik ve beraberlik içinde olacağız.”

İçişleri eski Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala ise, siyasi istikrarın önemine dikkat çekti. Ala şunları kaydetti: “Siyasi istikrar hava gibidir. Olmadığı zaman ölümüne hissettirir. Ticaret savaşlarının olduğu bir ortamda böyle güçlü bir iradenin işbaşında olmadığını düşünün. Delegelerinin imzasını bile sayamayan bir muhalefet gibi bir iradenin işbaşında olduğunu düşünün. İşte bu, milletimizin hiç başına gelmesini istemediği bir durumdur. Önümüzdeki dönemde çok daha güzel bir ülke inşa edeceğiz.”

Partisinin Yenişehir İlçe Teşkilatının tüm kademelerine seçim başarısından dolayı teşekkür eden İl Başkanı Ayhan Salman da, “Önemli, gayretli bir teşkilat Yenişehir Teşkilatı. Bizde seçim biter, teşkilatlar hemen sonraki seçime hazırlanır. 24 Haziran seçiminin analizini yaptık” diye konuştu.

Ziyarete katılan diğer milletvekilleri Atilla ç, Müfit Aydın, Refik Özen, Zafer Işık ve Vildan Yılmaz Güler de konuşmalarında ülkenin güçlenmesinin kimi ülkeleri rahatsız ettiğini belirterek, birlik beraberlik duygusunun önemine dikkat çektiler.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ise ilçede gerçekleştirilen projeleri anlattılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ