$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

KURTULUŞ MAHELLESİ’NDE AK PARTİ COŞKUSU

KURTULUŞ MAHELLESİ’NDE AK PARTİ COŞKUSU
  • 22.06.2018

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimine neredeyse saatler kaldı. Yenişehir’deki partiler seçim çalışmalarına yoğunluk verirken, AK Parti Yenişehir teşkilatı da seçmenlere ‘Nokta Miting’leriyle ulaşmaya çalışıyor.

AK Parti Yenişehir teşkilatının, Kurtuluş Mahallesi’nde yaptığı mitingde ise büyük coşku yaşandı.

 

Gece geç saatlerde olmasına rağmen, Kurtuluş Mahalle halkının mitinge büyük ilgi gösterdiği görüldü.

Mitinge, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Selda Meriç, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

Dev ekranda AK Parti’nin icraatları gösterilirken, mahalle halkına seslenen AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Önceki iktidarlarla AK Parti iktidarını karşılaştırdı ve AK Parti’nin Türkiye’ye yaptığı büyük yatırımları anlattı.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise, görev süresi içinde Yenişehir’e yaptıkları ve yapacakları hizmetleri görsel bir sunumla anlatırken, AK Parti Milletvekili Adayı Selda Meriç de, “Seçildiği takdirde TBMM’de bir kardeşiniz olacak” dedi.

AK Parti bu akşam da (22 Haziran Cuma) saat 22:45’de Babasultan Meydanı’nda bir Nokta Mitingi yapacak. Mitingin ardından Sevgi Yürüyüşü gerçekleşecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ