$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

YENİŞEHİR CİNGİL’İ VEKİL GÖRMEK İSTİYOR

YENİŞEHİR CİNGİL’İ VEKİL GÖRMEK İSTİYOR
  • 10.05.2018

Yenişehir’de bulunan oda, kooperatif ve iş dünyasının yöneticileri AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Bülent Hamdi Cingil’i Milletvekili olarak görmek istediklerini açıkladılar.

Yenişehir’den artık bir milletvekili görmek isteyen ilçe sakinleri 24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Bülent Hamdi Cingil’e tam destek veriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Ticaret Borsası Başkanı Saim Bolaca, “Artık Yenişehir ilçemizin Ankara’da mecliste milletvekili bazında temsil edilmesini istiyoruz. İlçemizde AK Parti’nin kurucu başkanlığı ile 3 dönem belediye başkanlığı yapan Bülent Hamdi Cingil’e tam destek veriyoruz” diye konuştu.

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun ise, “Türkiye’de önemli bir yere sahip olan Yenişehir ilçemizin artık TBMM’de bir milletvekilinin olmasını istiyoruz. Öncelikle bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Önceki dönem Belediye Başkanımız Bülent Hamdi Cingil ve diğer adaylardan birisinin milletvekili olmasını istiyoruz” dedi.

Yenişehir Genç İşadamları Derneği (YEGİAD) Başkanı ve Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Haysiyet Divanı Yönetim Kurulu Üyesi Samet Düvencioğlu da, “Önceki dönem belediye başkanımız ve şimdi AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Bülent Hamdi Cingil’e iş dünyası olarak tam destek veriyoruz. Kendilerini milletvekili olarak görmek istiyoruz” dedi.

Yenişehir ve İznik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna, “Yenişehir ilçemiz Türkiye’nin önemli tarım topraklarına sahip bir yerdir. Bizleri Ankara’da temsil edecek içimizden birinin milletvekili olmasını istiyoruz. AK Partimizden aday adayı olan önceki dönem belediye başkanımız ile diğer adayları destekliyor ve kendilerine tam destek veriyoruz” diye konuştu.

Yenişehir Yağlı Tohumlar Kooperatifi ve Yolören Köyü Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hakkı Çetin, “Bizleri ve Yenişehir’imizi Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız önceki dönem belediye başkanımız ve şimdi AK Partiden milletvekili aday adayı olan Bülent Hamdi Cingil’e tam destek veriyoruz” diye konuştu.

Yenişehir Ziraat Odası Başkanı, Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifi  Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Aktaş, “Artık biz üreticilerin Ankara’da en üst düzeyde temsil edilmesini istiyoruz. İlçemizden bir kişinin milletvekili olmasını istiyoruz. AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Bülent Hamdi Cingil’i canı gönülden destekliyoruz” dedi.

Yenişehir Berberler Odası Başkanı Ahmet Akar, “Önceki dönem belediye başkanımız ve şimdi AK Partiden milletvekili aday adayı olan Bülent Hamdi Cingil’in milletvekili olarak bizleri mecliste temsil etmesini istiyoruz ve kendilerine tam destek veriyoruz” dedi.

Demirciler ve Madeni İşler Sanatkârları Odası Başkanı Yusuf Süer, “İlçemize önemli hizmetler kazandıran önceki dönem belediye başkanımız ve şimdi AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Bülent Hamdi Cingil’in milletvekili olmasını istiyoruz ve kendilerinin sonuna kadar destekçisiyiz” dedi.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ