$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

MİLLETİMİZ OYNANMAK İSTENEN OYUNLARI GÖRÜYOR

MİLLETİMİZ OYNANMAK İSTENEN OYUNLARI GÖRÜYOR
  • 25.04.2018

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl,”Ülkemiz üzerinde her türlü haince planlar yapanlar şunu asla unutmasınlar. Milletimiz her türlü oyunu görüyor. Şimdi yine hain planlarını her alanda devreye sokmak için mücadele ediyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar asla başarılı olamadılar. Bundan sonrada olamayacaklar” diye konuştu.

İlçe Başkanı Adnan Kamıl, “PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG -DHKP-C  ve dış güçler ve işbirlikçilerine aziz milletimiz 24 Haziranda gereken dersi bir kez daha verecektir” dedi.

Türkiye’nin milli beka ve barışını tasfiye etme cüretini gösterenlere karşı 80 milyon Türk vatandaşının tek yumruk ve tek ses hareket ederek hainlere göz açtırmadığını vurgulayan Kamıl şunları kaydetti: “Ülkemiz üzerinde her türlü haince planlar yapanlar şunu asla unutmasınlar: Milletimiz her türlü oyunu görüyor. Şimdi yine hain planlarını her alanda devreye sokmak için mücadele ediyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar asla başarılı olamadılar bundan sonra da olamayacaklar. AK Partimiz milletimizin teveccühü ile girdiği 12 seçimden alnının akı ile başarıyla çıkmıştır. Yine 24 Haziranda yapılacak olan erken seçimlerde bu oyunu bozacaktır. Halkımız yapılan ittifakları görüyor. Oynanan kirli oyunları da görüyor. İnşallah bunların hepsi 24 Haziran tarihinde yapılacak erken seçimlerde tarihin kirli sayfalarında halkımızın desteği ile yerini alacaklardır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ