$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,68 / Satış: 34,82

BAŞKAN AKTAŞ YENİŞEHİRLİ MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

BAŞKAN AKTAŞ YENİŞEHİRLİ MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
  • 07.03.2018

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenişehir’de köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi. Aktaş, acil çalışmaların öne alınacağını, öncelikle içme suyu ve kanalizasyon gibi taleplerin yerine getirileceğini belirtti.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki toplantıda muhtarların talepleri daha çok içme suyu hattı ve deposu, kanalizasyon şebekesi, sıcak asfalt, düğün salonu üzerine yoğunlaştı. Muhtarları tek tek dinleyen Aktaş, “İçme suyu ve kanalizasyon eksikliklerini önemsiyoruz. Öncelikle bu eksiklikleri olan bölgelerde çalışmaları yoğunlaştıracağız” dedi.

Sanayi faaliyetlerinin yoğun olduğu, gelişen ve nüfusu artan yerleşim bölgelerinde sorunların bitmeyeceğini anlatan Aktaş, “Problemler ne kadar sıfırlanırsa, orada yaşayanlar daha mutlu ve huzurlu olurlar. Bu toplantılardaki amacımız sorunlarla ilgili neler yapabileceğimizi tespit etmek. İstişareye önem verdiğimiz için bu toplantıları düzenliyor, istekleri tek tek masaya yatırıyoruz” diye konuştu.

Yenişehir’de Organize Sanayi Bölgesi, Hızlı Tren Projesi, otoyalları ve yapılması planlanan Otomotiv Test Merkezi yatırımlarıyla çok güzel gelişmeler olacağını ifade eden Aktaş, “Bazı eksiklikler ve aksaklıklar olabilir. Ama birikimli, heyecanlı ve uyumlu bir ekibimiz var. Bu heyecanı birleştirip harekete geçiyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi daire amirleri, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ile muhtarların sorunlarını dinleyen Aktaş, ardından bilgisayar kursunda başarılı olanlara belgelerinin verildiği törene katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Bursa Engelsiz Mobil Eğitim Projesi kapsamındaki kurslara katılıp başarılı olanlara belgeleri verildi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ