$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

TOPLUMUN BÜTÜNÜNÜ KUCAKLAYAN BİR PARTİYİZ

TOPLUMUN BÜTÜNÜNÜ KUCAKLAYAN BİR PARTİYİZ
  • 06.01.2018

 

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Nihat Doğan bir basın açıklaması yaptı. Geçen hafta kurucu İlçe Başkanlığı görevine atanan Doğan’ın açıklaması şöyle:

Öncelikle, ilçemizin geleceğine yönelik yapılacak çalışmalar kapsamında, İYİ partinin kuruluşunu ve yapılanmasını tamamlamak üzere, bizlere güvenerek şahsımı İYİ Parti Yenişehir Kurucu İlçe Başkanı olarak onurlandıran Genel Başkanım, yol arkadaşım Sayın Meral Akşener’e ve İYİ Parti İl Başkanımız Sayın Yüksel Yılmaz’a en derin teşekkürlerimi sunuyorum.

Yenişehir’imizin ekonomik, sosyal ve yöresel sorunlarını tespit edebilecek ve bunların çözümünde yardımcı olabilecek genç, aktif ve hatta siyaset yapmamış birçok hanımefendi ve beyefendiler ile bu yola çıkacağımızı öncelikle belirtmek istiyorum.

Herkesin çok iyi bildiği gibi ülkemizde artık umudun, geleceğin, iyiliğin adı İYİ Parti olmuştur. Özellikle kadınlarımızın sahiplendiği bir demokrasi hareketine ev sahipliği yapmaktadır. Bu oluşumda çevresinde sevilen, sayılan, başarılı, cesur, hoşgörülü, fikirlerini özgürce ifade edebilen arkadaşlarımız ile birarada olacağız.

Yenişehir’imizde yaşayan halkımızın sorunlarını tespit edeceğiz ve çözümü konusunda takipçisi olacağız. İyi olan iyi yapılmış şeylerin üzerine yapılamamış işleri yapmaya geliyoruz.Bizlerin üslubu barışçı, hoşgörülü, her kesimi kucaklayıcı bir anlayış içinde olacaktır. Bizim için başarı Yenişehir’imizin sorunları için projeler üretmek ve çözümler bulmaktır.Biz bu inanç, kararlılık, azim ve cesaretle yola çıkıyoruz. Yenişehir’imizi layık olduğu şekilde temsil edeceğimizden, hakkını koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İyi adalettir, iyi umuttur, iyi bilgidir, iyi zenginliktir, o da bizde var, Yenişehir de var. İyi medeniyet demektir. Ve şunu herkezbilmedilir ki. Bu medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer. Bizler cesur insanlarız. İnanıyoruz ki Yenişehir daha İYİye yönelecek.Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne uzanan elin ve dilin karşısında sağlam duran, herkesin sekiz ışıklı güneşin altında şerefle yeri vardır. İnsanlara umut olma yolunda yola çıktık. İlçemizin her kesimini kucaklayacak bir yüreğe sahibiz. Milliyetçisi, Muhafazakarı, Sosyal Demokratı, Ülkücüsü, Milli Görüşçüsü, Demokratı yani sağcısı, solcusu herkesin fikirlerini rahatlıkla paylaşacağı, değer göreceği bir birlikten bahsediyoruz. Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı, cumhuriyetini, vatanını, milletini, bayrağını seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, muhafazakar ve inançlı, demokrasiye değer veren, hukukunüstünlüğüne önem verenherkesle yol yürümeye hazırız.

Türkiye’nin ana şevkatiyle birleştirici, bütünleştirici, tekilleştirmeyen, ötekileştirmeyen, ülke meselelerini çözecek kadroya sahip yeni bir siyasi partiye ihtiyacı vardı. İşte!İYİ Parti böyle ihtiyaçtan doğdu. Biz de bu anlayışı devam ettirip ailemizi genişletmeyi hedef edindik.Yeni kurulacak ve üzerinde çalışmalara başladığımız İYİ Parti Yenişehir İlçe Yönetim Kurulunun Yenişehir halkı tarafından sahipleneceğinden hiç şüphemiz yoktur. Şahsıma görev tevdi edilmesinin üzerinden daha bir hafta bile geçmeden 100 ün üzerinde vatansever kardeşimiz yönetim kurulunda yer almak için başvurduğunu özellikle ifade etmek istiyorum. Gösterilen bu yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Türkiye’nin umudu olarak ön plana çıkan İYİ Parti, her geçen gün artan teveccüh ve ilgi ile gücüne güç katmaya devam ediyor. Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de tüm Sosyal katmanlara hitap edecek bir yapı oluşturma çabasıyla çalışmalarımıza başladık. Her kesimin ilgisi, desteği bizlere güç veriyor. Ülkemizin içinde bulunduğu durum, halkımızın bizlere olan inancı “Umudun ve Kurtuluşun İYİ Parti” olduğunu gözler önüne seriyor. Yenişehir’de halkımızın, partimize gösterdiği teveccüh ve ilgi bizlerin omuzlarınadaha ağır yükler yüklüyor. Aziz milletimizin ve kadınlarımızın teveccühü ile kısa sürede ülke yönetiminde söz sahibi olacağımıza yürekten inanıyorum.Çünkü bizim derdimiz, ülkemiz ve milletimizdir.Partimizin Yenişehir İlçe yönetimini oluştururken toplumun bütün kesimlerini kucaklayacak,şehrimizde karşılığı olan insanlarla yol yürümekten yanayız.

Biz İYİ Parti olarak iradeliyiz, inançlıyız, imanlıyız. İnançlı insanlara, haklı insanlara Allah yardım eder. Biliyorum ki bizlere de yardım edecek inşallah. İlçemiz için umutlarımız var, hayallerimiz var, zengin bir Yenişehir istiyoruz,gücümüz var. Mutlu bir Yenişehir istiyoruz, buna da hakkımız var. Yeni bir siyasal hareketle Yenişehir kucaklaşması başlatıyoruz. Allah vatana, millete ve ilçemize hayırlı etsin.Umutlarımız ve hayallerimizin yanında gücümüz de var. Adil, güçlü bir Yenişehir istiyoruz.İYİ PARTİ toplumun bütününü kucaklayan bir partidir. İYİ PARTİ kavga dilinden, kutuplaşma dilinden, hakaret dilinden uzaktır. İYİ PARTİ iyi şeyler vadeden ve İYİ’lik üzerine kurulmuş bir partidir. Vatan, millet ve bayrak kaygısı taşıyan, geleceğini ve çocuklarını düşünen ülkesi için endişe eden herkesi İYİ PARTİ çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum.Emin olun ki! Güçlü olanın haklı olduğu değil, haklı olanın güçlü olduğu bir YENİŞEHİR için mücadele etmeye söz veriyorum.Acısı ve tatlısıyla 2017 yılı sona erdi. Büyük bir umut içerisinde yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün hemşerilerimle paylaşıyorum. 2018 yılının Bursa’mız, ilçemiz ve tüm insanlık için huzur, barış, refah ve istikrar getirmesini temenni ediyorum. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize metanet diliyorum. Türkiye’nin ufku geniş, önü açık, yarınları umut dolu, geleceği İYİ Parti ile daha bir aydınlık olacağı inancını taşıyorum. Saygılarımla.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ