$ DOLAR → Alış: 32,48 / Satış: 32,61
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ
  • 11.12.2017

 

 

 

 

3 Aralık’taki kongrede işbaşına gelen AK Parti Yenişehir İlçe Yönetim Kurulu’nun 20 üyesinin içinden 10 kişilik Yürütme Kurulu belirlendi. AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in de katıldığı basın toplantısıyla yeni Yürütme Kurulu üyelerini açıkladı.

3 Aralık’ta ilçe kongresini gerçekleştirdiklerini belirten Kamıl, “Vakit kaybetmeden 20 kişilik yönetim kurulumuzdan 10 kişilik Yürütme Kurulumuzu seçtik. Her hafta yönetim kurulu toplantılarımız öncesi Yürütme Kurulu toplantılarımızı yapacağız. Önümüzdeki günlerde ise komisyonlara görevlendirmeleri yapacağız” dedi.

Yenişehirlilere hizmet etmek için hemen kolları sıvayıp çalışmalara başlayacaklarını anlatan Kamıl, “Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Önümüzde yüzde 50+1 gibi bir sınır var. Bunun için mahalle ve sandık kurullarımızı oluşturmak için hemen çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

Kamıl sözlerini şöyle sürdürdü: “Siyasi parti gözetmeksizin, ayrımcılık yapmadan, her şey Yenişehir için her şey Türkiye için anlayışıyla birlik ve beraberlik içinde en güzel çalışmaları yapmak istiyoruz. Partimizin kapısı her zaman vatandaşlarımıza açıktır. Vatandaşlarımızdan fikir, görüş ve önerilerini de bekliyoruz. Hiç çekinmeden bizlere gelmelerini ve taleplerini iletmelerini istiyoruz. Tekrar yeni seçilen arkadaşlarımıza, yürütme kurulu ve komisyonlarda yer alan arkadaşlarımıza başarılar diliyor, partimizin kurulduğundan bugüne kadar teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev almış dava arkadaşlarımıza, kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizlere emanet olan bu bayrağı daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yenişehirli hemşerilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER BAŞKANI HAKAN DİRİNLİ, BAŞKAN YARDIMCISI GÖKHAN ÇELEBİ

TEŞKİLAT BAŞKANI GÖRKEM ÖZ, BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA ERTEN

SEÇİM İŞLERİ BAŞKANI      SEMİH TETİK, BAŞKAN YARDIMCISI GÖKHAN SERİN

TANITIM MEDYA BAŞKANI FİKRET HATİPOĞLU, BAŞKAN YARDIMCISI SEÇİL DERSE

SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKANI RECEP GÜRSOY, BAŞKAN YARDIMCISI YÜKSEL YILDIZ

YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI ONUR ULVİ BALABAN, BAŞKAN YARDIMCISI EMİR ÇAKIR

EKONOMİK İŞLER BAŞKANI MUSTAFA AYDIN, BAŞKAN YARDIMCISI OSMAN ÇELİK

SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANI MUSTAFA DÖNMEZ, BAŞKAN YARDIMCISI   İBRAHİM ÖZDEMİR

MALİ VE İDARİ İŞLER BAŞKANI MELİKE BAYRAKDAR, BAŞKAN YARDIMCISI GÜLSÜM KARS

İLÇE SEKRETERİ SEVAL SEYRİK

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ