$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

AK PARTİ YENİŞEHİR KAMIL’LA DEVAM… İŞTE KONGREDE BELİRLENEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

AK PARTİ YENİŞEHİR KAMIL’LA DEVAM…  İŞTE KONGREDE BELİRLENEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
  • 03.12.2017

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı’nın genel kuruluna tek listeyle gidildi. İlçe Başkanı Adnan Kamıl, kongreye katılan 284 delegenin oylarıyla tekrar ilçe başkanı oldu.

Kongreye katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye üzerine çeşitli oyunlar oynandığını belirterek, “Tarihi bir süreçten geçiyoruz. Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmak zorundayız. 2071 hedeflerine ulaştırmak zorundayız. Bize bu tuzakları kuranların önümüze gül sermesini bekleyemeyiz. Türkiye kendi tarihine, coğrafyasına döndü. Dünyanın değil ama bölgenin en güçlü ülkesiyiz” dedi.

Çavuşoğlu şunları kaydetti: “Millet iradesini bu ülkede tahkim ederek demokratikleşme yolunda adımlar attık. Biz hepimiz birlikte büyük Türkiye’yiz. Türkiye’de birçok şey değişti. Siz değiştirdiniz, siz destek vermeseydiniz başaramazdık. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Ama birileri hâlâ vazgeçmedi. İhtiras içindeler, eski günleri yaşatmak istiyorlar. Biraz insan, biraz demokrat biraz ülke sevdası taşımalarını istiyoruz. Millete yabancılar, tepeden bakıyorlar. Bu kez uluslararası vesayet odaklarının işbirlikçisi, kasetle getirdikleri Kılıçdaroğlu ile yapmaya çalıştılar. Vazgeçmezler. Kılıçdaroğlu bunlara payandalık yaptı, yaptıklarını unutmadık, unutturmayacağız. Ağzını açtığı zaman FETÖ, PKK için konuşur, bir kelime de devlet için millet için konuş be kardeşim. Ne idüğü belirsiz belgelerle Cumhurbaşkanımıza operasyon çekmeye, milletin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. ABD’de dava var, tiyatro oynanıyor. ”

İl Başkanı Ayhan Salman da, iç ve dış mihrakların entrikalarına karşı birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğine işaret ederken, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala ülkenin söz dinleyen ülkeden söz dinleten ülke olduğunu anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik gerçekleştirdikleri hizmetleri ve projeleri anlattılar.

AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl da, “Önümüzde seçim var, çıtayı her geçen seçimde yükseltiyoruz. Bu kongremizin ardından hemen seçim çalışmalarına başlıyoruz. Önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde çok çalışacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Kamıl başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu: Emir Çakır, Fikret Hatipoğlu, Gökhan Çelebi, Gökhan Serin, Görkem Öz, Gülsüm Kars, Hakan Dirinli, İbrahim Özdemir, Melike Bayrakdar, Mustafa Aydın, Mustafa Dönmez, Mustafa Erten, Onur Ulvi Balaban, Osman Çelik, Recep Gürsoy, Seçil Derse, Semih Tetek, Seval Seyrik, Yüksel Yıldız.

İL KONGRE DELEGELERİ: Adnan Kamıl, Süleyman Çelik, Rüstem Küçük, İdris Sağlam, Nazif Tuna, İsmail Das, Zekai Dündar, Recep Gürsoy, Onur Ulvi Balaban, Mustafa Dönmez, Nilüfer Şahin, Yasemin Şen Zeytin, Hakan Dirinli, Görkem Öz.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ