$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,63 / Satış: 34,77

PERİLER İDDİASINI SÜRDÜRDÜ

PERİLER İDDİASINI SÜRDÜRDÜ
  • 30.11.2017

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ni üst sıralarda bitirmek isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO Kadın Basketbol takımı, ligin 10’uncu haftasında konuk ettiği Çankaya Üniversitesi’ni 61-57 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şahin Başol Spor Kompleksi’nde oynanan  maçın ilk dakikalarında her iki takımda sayı bulmakta zorlanırken, maçın ilk sayısı konuk ekip Çankaya Üniversitesi’nden geldi. Sayı orucunun bozulmasının ardından her iki takım birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanırken ev sahibi Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO  ilk periyodun bitimine saniyeler kala  Zeynep Şahin’in elinden bulduğu üçlük ile ilk periyodu 19-17 önde tamamladı. İkinci periyotta topa daha fazla hakim taraf olan Bursa ekibinin farkı açma çabalarına Çankaya Üniversitesi’nin sert savunması izin vermese de yeşil-beyazlılar soyunma odasına 38-34 önde girdi.

Maçın üçüncü periyodunda savunmayı daha da sertleştiren Ankara temsilcisi Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO’nun hücum organizasyonlarını keserken, yeşil-beyazlılarda Amerikalı pivot Monique Oliver pota altında savunma ve hücumda topladığı ribauntlarla üstünlüğü korumayı başardı ve üçüncü periyot yeşil-beyazlıların 44-43 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın son periyodunda  kontrollü oyunla rakibinin ataklarını kesmeyi başaran Bursa ekibi hızlı hücumlarla bulduğu sayılarla da farkı dört sayıya çıkardı maçı da 61-57 kazanmayı bildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ