$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

PERİLER SERİYE DEVAM ETTİ

PERİLER SERİYE DEVAM ETTİ
  • 13.11.2017

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO Kadın Basketbol takımı, 7’nci hafta mücadelesinde konuk ettiği Elazığ İl Özel İdare’yi 80-76 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şahin Başol Spor Kompleksinde oynanan karşılanın ilk periyodunda rakibin agresif savunmasına karşılık pota altında istediği etkinliği gösteremeyen yeşil-beyazlılar çeyreği 20-22 geride tamamladı. Maçın ikinci periyodunda Elazığ temsilcisinin Amerikalı pivotu Sharon’un erken 3 faule ulaşmasıyla hücumda istediği üretkenliği yapamamasını iyi değerlendiren Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO takımı Candide ve Monique ile bulduğu sayılarla skor avantajını lehine çevirdi ve soyunma odasına 46-38 önde girdi.

İkinci yarının başlamasıyla oyun hakimiyetini elinde tutmayı başaran yeşil-beyazlılar, rakip Elazığ İl Özel İdare’nin hücumlarını kaptan Dilek Dedeoğlu, Monique ve Burcu Erbaş ile yaptığı pas aralarıyla keserek hızlı hücum şansı yakaladı ve farkı 12 sayıya ulaştırarak son çeyreğe 64-52 önde girdi.

Nefesleri kesen maçın son çeyreğinde Elazığ ekibinin farkı azaltma çabalarında, ev sahibi Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO’nun defans hataları da eklenince maçın bitimine 3 dakika kala fark 2 sayıya kadar indi (72-70). Farkın azalmasının ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO’nun genç antrenörü Gökhan Aşıcı’nın  molasıyla gelen taktik değişiklerle farkı yeniden açmayı başaran yeşil-beyazlılar maçı 80-76 önde tamamlayarak galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Maçın en fazla sayı üreten ismi 23 sayı ile Elazığ İl Özel İdare takımın Amerikalı pivotu Sharon Houston  olurken Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO takımında Candide Öztürk  21 sayı ile takımı adına en skorer oyuncu oldu. Monique Oliver 17 sayı 10 ribaund ile takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ