$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,68 / Satış: 34,82

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN DOSTLUK ELİ

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN DOSTLUK ELİ
  • 12.11.2017

AK Parti Yenişehir kadın Kolları tarafından düzenlenen “Batıdan Doğuya Dostluk Eli” adlı kampanya kapsamında hazırlanan giysiler ihtilaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Hakkâri’ye gönderildi. Giysiler, Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Parti lokalindeki basın açıklamasına katılan Kaymakam Suat Seyitoğlu, babasının memuriyeti dolayısıyla çocukluğunun Hakkâri’de geçtiğini anlattı. Seyitoğlu, “El ürünlerine göz nuru döktüğünüz hemen anlaşılıyor. Sevginizi ilmek ilmek dokumuşsunuz. Bugün de milletimizin bir parçası olan insanlarımıza gönderiyorsunuz. Dükkândan alsaydınız bu kadar değerli olmazdı” dedi.

Belediye Başkan Cekili Zekai Dündar ise, Kadın Kolları yöneticilerini tebrik ederken, İlçe Başkanı Adnan Kamıl da gelecek yıl giysi sayısını artıracaklarını ve bu kampanyayı geleneksel hale getireceklerini kaydetti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Şahin de, “Üyelerimiz bir ayı aşkın süre boyunca atkı, bere, şal ve yelek gibi 250 parça çocuk ve yetişkin giysileri ördüler. O bölgemizdeki kardeşlerimize destek olabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ