$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

AKBIYIK’A MAHALLE KONAĞI

AKBIYIK’A MAHALLE KONAĞI
  • 25.10.2017

Yenişehir Belediyesi tarafından Akbıyık Mahallesi’nde yaptırılan mahalle konağı ile lojman binasının temelleri düzenlenen törenle atıldı.

Törene katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ilçeye yapılan hizmetleri anlattı. Şahin, “Yeni hastane binasının yarısı tamamlandı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğiz. Emniyet Müdürlüğü binası ile Adalet Sarayı’nın ise proje çalışmalarının sürüyor” dedi.

Akbıyık sakinlerinin yol talebi bulunduğunu ifade eden Şahin, bu sorunu çözüme kavuşturmak için Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle görüşeceğini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi ile Yenişehir Belediyesi’nin yatırımlarını ilgiyle takip ettiklerini söyleyen Kaymakam Suat Seyitoğlu da, “Açılış ve temel atma törenlerine yetişmekte zorluk çekiyoruz. Köylerin mahalle statüsü kazanmasıyla kırsal kalkınmaya belediyelerin katkısı büyük ölçüde arttı” diye konuştu.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise ilçe merkezinin yanı sıra köylerin ihtiyaçlarına da cevap vermeye çalıştıklarını söyledi. Çelik, mahalle konağı ile lojman inşaatlarının yıl sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl da “Akbıyık mahallesine gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla bu mahallemiz pırıl pırıl bir hale gelecek. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. (www.yenisehirmemleket.com)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ