$ DOLAR → Alış: 32,26 / Satış: 32,39
€ EURO → Alış: 34,78 / Satış: 34,92

KOBİ KREDİLERİ ANLATILDI

KOBİ KREDİLERİ ANLATILDI
  • 08.10.2017

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı 2017 Çağrısı tanıtıldı.

Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı 2017 Çağrısı kapsamında verilecek krediler konusunda TSO üyeleri bilgilendirildi.

KOSGEB KOBİ Uzmanları Erdem Seçkin Bayır ile Arif Yaman, desteklerle ilgili bilgi verdiler. KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programına 3 en az 3 çalışanı olan ve 300 bin TL’nin üzerinde ciro yapan işletmelerin katılabileceğini belirten Bayır, “Bir yarışma bu. Bazı kriterlere göre proje sunan işletmeler sıralamaya alınacak. Bu, ülke genelinde uygulanacak 500 milyon TL’lik bir program” dedi.

İlçelere Genel Destek Programı çerçevesinde de destekler aktarıldığını ifade eden Bayır, bu destekler konusunda detaylı bilgi almak isteyenlerin, her çarşamba günü Bursa’da düzenlenen bilgilendirme toplantılarına katılabileceğini kaydetti.

Slayt gösterimiyle KOSGEB’in tarihçesini anlatan Yaman ise programın ayrıntılarıyla ilgili bilgi verdi.  Toplantıya Yenişehir TSO Başkanı Orhan Torun, TSO yöneticileri ve üyeleri katıldılar.  (www.yenisehirmemleket.com)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ