$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,68 / Satış: 34,82

Metehan Yenişehir Belediyespor’da

Metehan Yenişehir Belediyespor’da
  • 31.08.2017

METEHAN YENİŞEHİR BELEDİYESPOR (1)Yenişehir Belediyespor, Metehan Bayrakcı ile anlaştı.  yaptığı transferlere bir yenisini daha ekleyen Yenişehir Belediyespor, Bursaspor alt yapısından yetişen Metehan Bayrakcı’yı renklerine bağladı. Orta sahada oynayan 25 yaşındaki Metehan, kendini sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı, Yenişehir Belediyespor Başkanı Birol Becerik’le birlikte attı.

Metehan, hedefi olan bir takıma transfer olduğu için mutluluk duyduğunu ve Yenişehir Belediyespor’la birlikte şampiyonluklar yaşamak istediğini dile getirdi.

Yenişehir Belediyespor Başkanı Birol Becerik ise, ses getirecek bir takım oluşturduklarını belirterek, “5 yıl profesyonel forma giyen Metehan, Yenişehir Belediyespor’u seçti.  Kendisi, Yeşil Bursa ve Bergama Belediyespor’da oynadı. Son olarak da geçen yıl Karacabeyspor’da forma giydi” dedi.

Becerik, “Transferin camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. İddialı ve ses getirecek bir takım oluşturuyoruz. Birkaç transfer daha yapıp transferi noktalayacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ