$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

Yenişehir Belediyesi’nden köylere imam evi

Yenişehir Belediyesi’nden köylere imam evi
  • 22.08.2017

 

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçenin Kıblepınar, Yıldırım, Dereköy, Karasıl ve Subaşı köylerinde imam evi yapım çalışmalarına başlandı.

Kıblepınar Köyü’ndeki imam evinin harç koyma töreninde konuşan Kaymakam Suat Seyitoğlu, Büyükşehir Yasası’nın 2014 yılında uygulanmaya başlamasıyla köylere hizmetlerde artış olduğunu anlattı. Seyitoğlu, “Eskiden, bir çalışma için 2 yıl izin almak için bekleniyordu. Artık günümüzde ilçe merkezlerinin en ücra köylerine bile hizmetler götürülebiliyor. Bu gibi hizmetler halkın mutluluğunu artırır” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, ilçenin 5 köyünde yapımlarına başlanan imam evlerinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti. Çelik, “Büyükşehir Yasasıyla birlikte artık köylere de hizmet götürmek biz belediyelerin görev alanları arasına girdi. İnşallah yıl sonuna kadar bu köylerdeki imam evleri inşaatları bitecek ve onların açılış kurdelelerini kesmek bizlere nasip olacak” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl da, ilçeye getirilen hizmetleri anlattı. Tören sonrasI konuklara pilav ve ayran ikram edildi. (www.yenisehirmemleket.com)İMAM EVLERİ YENİŞEHİR (2)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ