$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

Yenişehir’e modern kütüphane binası

Yenişehir’e modern kütüphane binası
  • 03.07.2017

7 ay önce temeli Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı törenle atılan Fatma Göztepe Kütüphane binasının yapımı tamamlandı.

Yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, 3 kattan oluşan toplam 510 metrekarelik binanın ilçedeki önemli bir eksiği kapatacağını belirtti. Kütüphane binasının geçmişle gelecek arasında bir köprü olacağını ifade eden Çelik, “Evlatlarımız burada kitap kokusunu alacak, çalışmalar yapacak. Diğer yatırımcıların ve sanayi kuruluşlarının da ilçemizin bu yöndeki gelişimi için temel taşları koymalarını bekliyoruz” dedi.

Kütüphane binasının çevre düzenlemesini tamamladıktan sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı’yla görüşmeler yapılacağını anlatan Çelik, “Binanın kullanılmaya başlanmasıyla birlikte bu alandaki bir eksiklik giderilmiş olacak. Öte yandan projeye destek sağlayan hayırsever işadamı M. Hüseyin Göztepe’nin annesi Fatma Göztepe’nin anısına kalıcı bir eser bırakılmış olacak” diye konuştu. (www.yenisehirmemleket.com)KÜTÜPHANE BİNASI YENİŞEHİR (3)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ