$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

Yenişehir MHP’ye yeni yönetim

Yenişehir MHP’ye yeni yönetim
  • 22.06.2017

MHP Yenişehir İlçe Teşkilatı’na Gökan Yuka başkanlığında 37 kişiden oluşan yeni yönetim atandı. Önder Köse’nin önceki hafta görevden alınmasının ardından atanan Yuka başkanlığındaki yönetimde Arif Eren ve Ali İkikardaş Başkan Yardımcısı, Necdet Aydın sekreter, İbrahim Ertoğral ise muhasip olarak görev aldı.

Kurdukları yeni yönetimle parti içi siyaseti bir köşeye bırakıp Yenişehir’de siyasete yön vermeyi ve 2019’da yapılacak olan yerel ve genel seçimleri kazanmayı amaçladıklarını belirten Yuka, “Şehrimize ve milletimize hizmet etmeyi hedefliyoruz. Kapımız her daim herkese açıktır bizler gönül kırmaya değil, gönül almaya geldik” dedi.

Yuka’nın basın açıklaması şöyle:

Değerli Yenişehirli hemşerilerim; ülkemizin ve şehrimizin geçirdiği bu zor günlerde partimizi bölmek parçalamak ve yok etmeye çalışanlara inat, sevgi, iman ve aşkla Yenişehir MHP İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Sizlerin desteği ve teveccühleri ile bu zor görevi layığı ile yapacağımıza inanıyoruz.

“Sizlere kolay bir başarı, vaat etmiyorum. Kısa zamanda bir iktidar umanlar bizimle yola çıkmasınlar. Yolumuz uzun ve çetindir. Bu yolda karşınıza menfaat teklifleri, tehditler ve daha bir yığın engel çıkacaktır. Bu çetin yolda dayanabilecekler, bizimle gelsinler. Cesur olanlar, kuvvetli olanlar, gerçekten inananlar kafilemize katılsın. Amacımız kızıl elma amacımız turan ülküsüdür.”

BAŞBUĞ

ALPARSLAN TÜRKEŞ…

Başbuğumuzun bu sözleri adeta günümüzü işaret etmektedir. Kısa zamanda iktidar bekleyen tek hedefi makam ve koltuk olan ve bu uğurda ülkücülük ahlakını çiğnemeyi göze alıp düşmanca partimize saldıran, hakaret eden bir zihniyetin partimizi bölmeye çalıştığı bir süreçten geçiyoruz. Dün başbuğumuzu eleştirip partiyi bölmeye çalışanlar bugün de genel başkanımıza aynı ithamlarda ve aynı ihanet içindedir. Tek hedefleri parti içi siyaset yapıp MHP’yi oyalamaktır.

Kurmuş olduğumuz yeni yönetim ile birlikte parti içi siyaseti bir köşeye bırakıp Yenişehir’de siyasete yön vermeyi ve 2019’da yapılacak olan yerel ve genel seçimleri kazanmayı, şehrimize ve milletimize hizmet etmeyi hedefliyoruz. Kapımız her daim herkese açıktır bizler gönül kırmaya değil, gönül almaya geldik.

Bizler ayrıştırmaya değil, birleştirmeye bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya geldik. Birlikten kuvvet doğar, kişisel hesapları ve menfaatleri bir yana bırakıp öncelikle ilçemiz için, sonra memleketimiz için elimizden gelen ne varsa yapmalıyız.

Bizim siyasi anlayışımız ülkücü terbiye ve kurallar içinde kucaklayıcı ve kapsayıcı fikir ve düşünceye saygılı içe kapalı değil, topluma açık bir siyaset anlayışı olacaktır. Hemşehrilerimizle kucaklaşıp, onların dertlerini dinleyip, onları anlayıp çare bulma yoluna gideceğiz. Bir önceki dönemde halkımızın gösterdiği teveccühe layık olup bunu daha da ileriye götürmek için çalışacağız.  MHP bu gün gençliğin gümbür gümbür geldiği bir ideolojinin siyasi organıdır. Bu sorumlulukla ilçe genelinde tüm alanda halkımızın derdini derdimiz bilerek, ilçemizde gençliğe yatırımları yapan, destekleyen ve takip eden bir tutumumuz olacak velhasıl bu zor günlerde bu ateşten gömleği hizmet etmek için giyeceğiz

Gün birlik ve hizmet günüdür kimse davadan ve partiden üstün değildir. Bu güne kadar milletimize ve partimize hizmet vermiş olan herkesten ALLAH razı olsun ve bizlere kolaylık versin. Gayret bizden başarı ALLAH’TAN.

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben. Benlik hesabında olmayanlara selam olsun…

Bize bu görevi laik gören başta genel başkanımıza genel sekreterimize myk üyelerine ve il başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Bu yolda beni yalnız bırakmayan yönetici arkadaşlarıma ve bu zor günlerde partimize sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI

GÖKAN YUKA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ