$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

15 Temmuz şehitleri hep hatırlanacak

15 Temmuz şehitleri hep hatırlanacak
  • 18.05.2017

Yenişehir Kaymakamlığı okulların yarıştığı 15 Temmuz Şehitleri Kaymakamlık Kupası ile 15 Temmuz Şehitleri Kurumlararası Futbol Turnuvaları düzenledi. 2 ayrı turnuvada dereceye giren ekiplere kupaları düzenlenen törenlerle verildi.

Başarılı ekiplere kupalarının verildiği törende konuşan Kaymakam Suat Seyitoğlu, 15 Temmuz şehitlerini hep anmayı ve hatırlamayı amaçladıklarını anlattı. Kaymakam Seyitoğlu, “15 Temmuz şehitlerini anmak çok önemli. O gece neredeyse ülkemizin yıkılması an meselesiydi. Milletimiz dik durdu, canını vererek kahramanca bir karşılık verdi. Bu tür etkinlikleri sürekli yapmalıyız” dedi.

15 Temmuz Şehitleri Kurumlararası Futbol Turnuvasında BUSKİ şampiyon olurken, Milli Eğitim 2’nci, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) 3’üncü oldu.

Belediye Spor Merkezi’ndeki kupa törenlerine Kaymakam Seyitoğlu’nun yanı sıra Belediye Başkanı Süleyman Çelik, daire amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

NİHAT BIÇAK’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Bu arada kupa maçlarında hakemlik yapan Gazeteci Nihat Bıçak, Kaymakam Suat Seyitoğlu tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi. Son olarak BUSKİ ve Milli Eğitim Final maçını yöneten Nihat Bıçak, düzenlenen ödül töreninde teşekkür plaketini Kaymakam Suat Seyitoğlu’nun elinden aldı. Kaymakam Suat Seyitoğlu’nun özel olarak teşekkür ettiği Nihat Bıçak, “Sayın kaymakamımıza bu turnuvayı organize ettiği ve dolayısıyla Yenişehir sporuna yaptığı için teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir turnuva oldu. Tüm takım ve futbolcuları kutluyorum. Şampiyon BUSKİ takımını ayrıca tebrik ediyorum. Aldığım teşekkür plaketini de, 15 Temmuz Şehitlerimize ithaf ediyorum ” dedi.TURUNVA YEN. (2)TURUNVA YEN. (3)TURUNVA YEN. (4)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ