$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

Güçlü Türkiye herkesin yararınadır

Güçlü Türkiye herkesin yararınadır
  • 03.04.2017

SİTE (2)AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Yenişehir’de Kadınlar Soruyor adlı programda referandumla ilgili ayrıntılı açıklamalar yaptı. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Şahin ve konukların katıldığı programda konuşan Milletvekili Gözgeç, ” Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Hızlı icraat yapan, güçlü bir Türkiye herkesin yararınadır” dedi.

Koalisyonları ülkenin kayıp yılları olarak değerlendiren Gözgeç, “Bu yıllarda ülkenin gelişimi konusunda hiçbir gelişme kaydedilememiş. Biz millete güveniyoruz, millete gidiyoruz” diye konuştu. Gözgeç sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu referandumda evet demek, kendi yöneticimi kendim seçerim, demektir. Hayır demek ise kendi yönetici mi kendim seçmesem de olur, demektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bir reform hareketidir. Hızlı icraat yapan, güçlü bir Türkiye herkesin yararınadır.”

Referandum çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu da, “İşimizi şansa bırakmamak lazım. Her seçimde insana dokunarak siyaset yapıyoruz. Kadın bir konuyu anlar, hazmederse toplumun diğer kesimleri de anlar” dedi. (www.yenisehirmemleket.com)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ