$ DOLAR → Alış: 32,26 / Satış: 32,39
€ EURO → Alış: 34,78 / Satış: 34,92

Hastane projesi temel atma aşamasına geliyor

Hastane projesi temel atma aşamasına geliyor
  • 21.03.2017

AK parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir’deki yatırımları yerinde inceledi. Yeni Devlet Hastanesi’nin temelinin referandum öncesi atılmasının planlandığını belirten Şahin, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ise ramazan bayramından sonra hizmete açılacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Şahin ile Devlet Hastanesi yapım çalışmalarını inceleyen Şahin, projelerin sırasıyla hayata geçirildiğini anlattı. Şahin, “Uygun hava koşulları oluşursa, referandumdan önce hastane binasının temelini atarız. Yapım çalışmalarının 2018 yılının sonlarında bitirilmesi hedeflenen hastane ilçenin önemli bir eksiğini kapatacağız” dedi.

TOKİ’nin Roman konutlarının bulunduğu bölgedeki kullanılmayan sosyal tesis binasının Ağız Sağlığı ve Diş Merkezi olarak düzenleneceğini anlatan Şahin, burada görev yapacak personel ve kullanılacak cihazların hazır olduğunu belirtti. Şahin, “4’ü Yenişehir’den, 6’sı da İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden görevlendirilecek toplam 10 diş hekimi görev yapacak. Bu merkezde kullanılacak tüm cihazlar da hazır. Yenişehir belediyesi binadaki düzenlemeleri gerçekleştirdikten sonra hizmete açacağız” diye konuştu.

Şahin ve beraberindekiler daha sonra Yenişehir Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. (www.yenisehirmemleket.com)VEKİL ŞAHİN YENİŞEHİR 3 - Kopya

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ