$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

Altyapı çalışmaları Kurtuluş Mahallesi’nde sürüyor

Altyapı çalışmaları Kurtuluş Mahallesi’nde sürüyor
  • 25.02.2017

Yenişehir’de 2,5 yıl önce başlatılan altyapı çalışmalarında sona geliniyor. Yağmur suyu ve kanalizasyon döşenen cadde ve sokaklarda hemen asfaltlama çalışmalarına geçiliyor. 24 adet ana caddeyi Büyükşehir Belediyesi, diğer sokakları ise BUSKİ asfaltlıyor.

Yenişehir’de büyük ve kapsamlı bir altyapı atağı başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Süleyman Çelik, çalışmaların büyük oranda tamamlandığını söyledi. Başkan Çelik, “Bugüne kadar Yenigün, 100. Yıl, Ulucami, Yılmaz, Tabakhane, Yenimahalle ve Gündoğan mahallelerinde yağmur suyu ve kanalizasyon şebekeleri döşenip asfaltlama çalışmaları yapıldı. Bu mahallelerin birkaç sokağında evsel bağlantı çalışmaları devam ediyor” dedi.

Çalışmaların Kurtuluş Mahallesi’nde sürdüğünü anlatan Başkan Çelik, Adnan Menderes Caddesi’nde asfalt çalışmasına geçildiğini kaydetti. Kurtuluş Mahallesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasıyla Sanayi Çarşısı’na geçileceğini ifade eden Çelik, “Önümüzdeki sonbahar aylarında ilçemizin tüm mahallelerinde altyapı çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu. (www.yenisehirmemleket.com)ALTYAPI İLAVE - Kopya

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ