$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,68 / Satış: 34,82

“Referandumda milletimize güveniyoruz”

“Referandumda milletimize güveniyoruz”
  • 26.01.2017

AK Parti Yenişehir İlçe Danışma Meclis Toplantısı, Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda yapılan konuşmalarda referanduma yönelik süreç değerlendirilirken, yerel ve genelde gerçekleştirilen hizmetler anlatıldı.

Anayasa değişiklik paketinin Meclis’teki oylama sürecine değinen İl Başkan Yardımcısı Nesri Demir, “Anayasa değişikliğinin milletimizin oylarıyla gerçekleşeceğine inanıyoruz” dedi.

Anayasa değişikliğine CHP, HDP ve birçok marjinal grubun karşı çıktığını söyleyen Milletvekili Osman Mestan da, “Karartma, bir kara propaganda yapılıyor. Onlar hayır diyecekler. CHP tek başına seçime girse, başka hiçbir parti girmese, yüzde 35’ten fazla oy alamazlar. Cumhurbaşkanlığı Sistemine milletimizden hayır oy çıkmaz. En az yüzde 60 evet oyu çıkacaktır” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ise gerçekleştirilen hizmetleri anlattı. Karlık şunları kaydetti: “Eğitimden sağlığa, barajlardan kırsal turizme, tarımdan caddelerin güzelleştirilmesine kadar her alanda halkımızın hizmetindeyiz. Yenişehir’de de, ilçe belediyesiyle koordineli olarak, ortak akılla, daha sağlıklı, daha yaşanabilir bir Yenişehir için elbirliğiyle çalışıyoruz. Referanduma ise ezici bir çoğunlukla evet oyu çıkacağına inanıyoruz.”

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de konuşmasında, ilçede gerçekleştirilen belediye hizmetlerinden örnekler verdi. Çelik, “Altyapı çalışmalarımız Kurtuluş Mahallesi’nde devam ediyor. Altyapı çalışmalarımızı bu yıl tamamlayıp ardından üstyapı çalışmalarına geçmeyi planlıyoruz” dedi.

24 Ocak 2013 tarihinde atamayla parti yönetim kurulunu oluşturduklarını ve 2 ay sonra yapılan yerel seçimleri kazandıklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl da, “Milletimize güveniyoruz. AK Parti’mizi 11 seçimde de birinci parti yaptınız. Her seçim çok önemliydi. Bu referandum da çok önemli. Referandumda ülke genelinde yüzde 65-75 oy oranına ulaşmamız lazım.”

Konuşmaların ardından toplantının basına kapalı bölümüne geçildi. (www.yenisehirmemleket.com)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ