$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

AK Parti İlçe Başkanı Kamıl: 2017 atılım yılı olacak

AK Parti İlçe Başkanı Kamıl: 2017 atılım yılı olacak
  • 26.12.2016

AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, ilçedeki yatırımları düzenlenen toplantıda değerlendirdi.  Toplantıda ayrıca Genel Merkez tarafından onaylanan AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerini de tanıtıldı.

2017 yılının hizmetlerin şekilleneceği yıl olacağını belirten Kamıl, ilçe merkezinde altyapı çalışmalarında sona gelindiğini belirtti. Kamıl, 2017’nin ortalarında altyapı çalışmalarının tamamlanacağını ve ardından cadde ve sokaklarda asfaltlama ve parke taş döşeme çalışmalarına geçileceğini söyledi. İlçe merkezinin dışında, 30 mahallede içme suyu ve kanalizasyon çalışması yapıldığını ifade eden Kamıl, bu çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Hızlı Tren Projesi’nin güzergâhının Yenişehir’den geçtiğini hatırlatan Kamıl, bu projenin de 3 yıl sonra tamamlanmasının planlandığını bildirdi. 1,2 milyar TL’lik yatırım olan Oto Test Merkezi’nin temelinin en geç mayıs ya da haziran ayında atılacağını söyleyen Kamıl, 2017’de bugüne kadar hazırlanan projelerin hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.

KADIN KOLLARININ YENİ

YÖNETİMİNE GENEL MERKEZ’DEN ONAY

AK Parti Kadın Kolları’nın belirlenen yeni yönetimi partinin Genel Merkezi’nden onay aldı. Düzenlenen toplantıda Kadın Kolları’na atanan yeni yönetim kurulu üyelerinin tanıtımı yapıldı. Partisinin kuruluşundan bu yana, ilçedeki tüm seçimleri kazandığını belirten AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, “Bu seçim zaferlerimizde Kadın Kollarımızın emeği ve katkısı büyüktür. Bugüne kadar Kadın Kolları’nda görev alan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

7 Eylül tarihinde Kadın Kolları Başkanı olarak atandığını ifade eden Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Şahin de, “Hazırladığımız 25’er kişilik asil ve yedek yeni yönetim listeleri, Genel Merkez’imiz tarafından onaylandı. Kadın Kolları ekibimizle hemen çalışmalarımıza başladık” diye konuştu.

Şahin başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Rahime Tamaç, Kevser Atila Aydın, İlknur Ak, Hülya Mandar, Gülden Tuğba Zengin, Neşe Dübek, Müyesser Örs, Nükhet Kahya, İmran Güray, Müesser Şebin, Nurçin Yıldız, Özlem Uykan, Ayşegül Dumrul, Seçil Derse, Nazan Yüksel, Esra Dedeli, Nermin Yavuz, Kader Malçok, Gülcan Hendekbaşı, Büşra Alagöz, Rüveyda Tetik, Elif Suvar, Seda Öztürk, Asiye Sezer.

AK Parti Yenişehir Kadın Kolları yönetim kurulu yedek üyeleri ise şöyle: Ayşen Sarı, Sabriye Elagöz, Nevriye Yörü, Neriman Eren, Hazel Doğan, Gönül Koç, Ömriye Koral, Gülden Dava, Gülsüm Ay, Gülşen Doğan, Fatma Tetik, Tülin Sınak, Bedriye Sığınan, Mukaddes Kula, Necla Eren, Hüsniye Ayaz, Zeynep Sevim, Nihal Derse, Gülsüm Kars, Mücella Açar, Semra Harmanlı, Hidayet Ergün, Rukiye Avcu, Yurdagül Yiğit, Zeynep Özdemir. (www.yenisehirmemleket.com)site-3site-1

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ