$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

“Terör odakları amaçlarına ulaşamayacaklar”

“Terör odakları amaçlarına ulaşamayacaklar”
  • 19.12.2016

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yaptıkları basın açıklamasında alçakça terör saldırılarını kınadılar. Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantıda konuşan Belediye Başkanı Çelik, “Kanla beslenen terör odakları hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar” dedi.

Başkan Çelik şunları kaydetti: “İstanbul’daki elim terör olayının acılarını daha unutmamışken, bu sabah da Kayseri’de böyle bir alçakça saldırıyla karşı karşıyayız. 13 askerimiz şehit oldu ve yaralılarım var. Bu alçakça saldırılar bizi yıldıramayacak. Bugüne kadar nasıl defettiysek, bundan sonra da bu saldırıları defedeceğiz. Ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunlar başarılı olamayacaktır. Kanla beslenen terör odakları şanlı bayrağımızı indiremeyecek, ezanlarımızı susturamayacak, ülke insanımızı birbirine düşüremeyecektir. Biz tüm insanlığa kucak açıyoruz ama bizim gidecek yerimiz yok. Allah tüm güvenlik güçlerimize yardım etsin, Allah onları yâr ve yardımcısı olsun.”

AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl da, hain saldırıyı kınadığını belirterek şunları kaydetti: “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde, tek yumruk olmalıyız. Terörün amacı korku salmak, birlik ve beraberliği bozmaktır. Birlik ve beraberliğimizi kenetlenerek sürdüreceğiz.”

MHP İlçe Başkanı Celal Çekil de “Teröre karşı bir ve beraber olduğumuzu tüm dünyaya haykırmalıyız” dedi. Çekil sözlerini şöyle sürdürdü: “İkinci bir kurtuluş savaşı veriyoruz. Terörün hunharca saldırılarını bertaraf edeceğiz. Tüm dünya devlteleri bir araya gelse de başarılı olamayacaklar.”

CNH İlçe Başkanı Necdet Sert de şunları kaydetti: “Bu sabah da yüreklerimiz tekrar acıyla kavruldu. Terörün amacı korku, infial ve kargaşa yaratmaktır. Terörle yaşamaya alışmayacağız. Ulusumuzun başı sağ olsun.” (www.memleketyenisehir.com)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ