$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

Yenişehirli askerden Aktaş’a ziyaret

Yenişehirli askerden Aktaş’a ziyaret
  • 26.09.2016

16 Eylül’de Ağrı Doğubeyazıt’ta teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Yenişehirli jandarma er Murat Manav, tedavisiyle ilgilenilmesi için Başbakan Binali Yıldırım’la görüşen Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş’ı ziyaret etti. Manav, “Sadi Başkanımızın bu girişimi ve Sayın Başbakanımızın bu konuda talimat vermesi beni çok mutlu etti. Kendilerinden Allah razı olsun” diye konuştu.

Er Manav, 2 asker ve 9 korucunun şehit olduğu çatışmada iki kolundan, ayak ve yüzünden şaramplen yaraları aldığını anlattı. Manav şunları söyledi: “Ağrı Doğubeyazıt Çetenli Jandarma Karakolu’nda askerim. Çatışma sonrası Doğu Beyazıt Devlet Hastanesi’ne getirildim. Burada benimle çok iyi ilgilendiler. Hastanede, başbakanımızın benimle ilgili olarak talimat verdiğini öğrendim” diye konuştu.  Manav, 1 aylığına hava değişimi iznine geldiğini, 4 ay sonra terhis olacağını sözlerine ekledi.

Ziraat Odası Başkanı Aktaş da, Yenişehirli ailenin kendisine ulaştığını ve çocuklarından çok endişe ettikleri belirterek şunları kaydetti: “Bakanlığı döneminden Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın telefonu vardı. Ailenin durumunu öğrenince Başbakanımızı telefonla arayıp durumu bildirdim. Bir süre sonra Başbakanımız beni arayarak gerekli talimatları verdiğini iletti. İlgilerinden ötürü kendisine çok teşekkür ediyoruz, Allah ondan razı olsun.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ