$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,63 / Satış: 34,77

Milletvekili Hüseyin Şahin’den Gaziler Günü Mesajı

Milletvekili Hüseyin Şahin’den Gaziler Günü Mesajı
  • 18.09.2016
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Yardımcısı AK Parti Bursa Milletvekili Milli Hüseyin Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Şahin mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanının verildiği hatırlatarak , “Milletçe bu anlamlı günün yıldönümü olan Gaziler Günü’nü bir kez daha kutlamanın onur ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.
                Türk tarihin, vatan topraklarını kanlarıyla sulamış şehitler ve gazilerin fedakarlıklarıyla elde edilen zaferlerle dolu olduğunu vurgulayan Milletvekili Şahin, “Şehit ve gazilerimiz  bu vatan topraklarındaki varlığımızın birer sembolü ve güvencesidir” dedi.
                Bugüne kadar gerek sınır içi gerekse dışından sayısız zorluklarla karşılaşıldığını, milletin her defasında bunları azi̇m, kararlılık ve kahramanlıkla aştığını belirten Milletvekili Hüseyin Şahin, sözlerine şöyle devam etti:
                “Son yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişiminde de görüldüğü gibi milletimizin her bir ferdi, istiklal ve istikbali için hiç çekinmeden canlarını feda etmişlerdir. Hainlere karşı duran kahraman askerlerimizle, polislerimizle omuz omuza dayanışma örneği gösteren aziz milletimizden çok sayıda kahraman, gazilik mertebesine yükselmiştir. Tehditler karşısında kendilerini siper ederek mücadele eden gazilerimize ülke olarak borçluyuz. Ülkemiz, onların fedakarlıkları sayesinde bugünlere ulaşmıştır.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ