$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,63 / Satış: 34,77

Belediyeden Konya Tarım Fuarına gezi

Belediyeden Konya Tarım Fuarına gezi
  • 06.04.2016

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Konya Tarım Fuarı’na gezi düzenlendi. 

Konya Tarım Fuarına gitmek üzere 71 mahalleden çiftçi ve çiftçi temsilcilerinin katıldığı 90 kişilik ekibi, Heykel Meydanı’ndan, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ceyhan Oruç ve AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri yolcu etti.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik çiftçi temsilcilerine hitaben otobüste yaptığı konuşmasında, nüfusun yüzde 80’inin tarım ile geçimini sağladığı ilçede çiftçilerden ve çiftçi temsilcilerinden gelecek teknik gezi taleplerinin değerlendirilerek hayata geçirildiğini söyledi. Gelişen teknoloji ile birlikte çiftçinin Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri konularında yeni ürün ve teknolojilerle tanışması, gerekli bağlantıları kurması açısından bu gezinin oldukça önemli olduğunu ifade eden Başkanı Süleyman Çelik, çiftçilerimize hayırlı yolculuklar dileyerek verimli bir gezi olması temennisinde bulundu.

Konya Tarım Fuarını gezen çiftçi ve çiftçi temsilcileri, burada 21 ülkeden bin 200 marka, 394 firma ve firma temsilcisi ile temas kurma fırsatını yakalayarak, yeni teknolojiler hakkında bilgi edindiler. Fuar dönüşünde çiftçi temsilcileri, Konya Tarım Fuarına düzenlenen gezi ve destekleri için Belediye Başkanı Süleyman Çelik’ e teşekkür ettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ