$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,68 / Satış: 34,82

ADD YENİŞEHİR ŞUBE BAŞKANI SIRMAN’A GÜVENOYU

ADD YENİŞEHİR ŞUBE BAŞKANI SIRMAN’A GÜVENOYU
  • 30.05.2019

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yenişehir Şubesi’nin genel kurulu yapıldı. Tayfun Sırman başkanlığındaki 7 kişilik yönetim kurulu üyelerinin oylarıyla belirlendi.

Çarşaf liste yöntemiyle yapılan genel kurulda Sırman başkanlığındaki yönetim, Osman Özlü, Kudret Ulu, Hamit Altıbarmak, Hasan Cuci, Uğur Tahir Sünetçioğlu, Erdoğan Beşdaş’tan oluştu.

Denetleme Kurulu’na Mehmet Başyiğit, Ali Can Erbaş ve Sami Çelik, Disiplin Kurulu’na Muzaffer Armağan, Ahmet Arlanoğlu ve Bayram Çavdar seçildiler.

Tayfun Sırman ve Osman Özlü Genel Merkez Kongre Delegesi oldu. Sırman ayrıca, ADD Yenişehir Şubesi İktisadi İşletme Şube Müdürlüğü görevini üstlendi.

Kongre sonrası açıklama yapan ADD Yenişehir Şube Başkanı Tayfun Sırman, dernek yönetiminde 2015 yılında göreve geldiklerini hatırlattı. Bu kongreyle yönetimde 3’üncü dönemlerinin başladığını ifade eden Sırman, Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Yenişehir’de oluşturdukları etkin dernek yapısını bundan sonra da geliştirerek sürdüreceklerini anlattı.

Derneğin bu süreçte temsil yeteneğinin yükseldiğine, üye sayısının ve gönüllülerinin arttığına işaret eden Sırman, “Atatürkçü Düşünce Derneği, Türkiye’nin en büyük, en yaygın ve en çok üyesi olan demokratik kitle örgütüdür. Bu yıl derneğimizin 30’uncu, Yenişehir Şubemizin ise 23’üncü kuruluş yıldönümü. Bu kapsamda çeşitli etkinliklerimiz ve kutlama programlarımız olacak. Çalışmalarımızda bizlere destek veren Yenişehirlilere teşekkür ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ