$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,63 / Satış: 34,77

BÜYÜKATAMAN: “YENİŞEHİR’İN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

BÜYÜKATAMAN: “YENİŞEHİR’İN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
  • 18.04.2019

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MYK Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, Kadir Çitil, MDK Üyesi Muhammet Tekin, MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ı makamında ziyaret etti.

MHP Genel Sekreteri Ataman ve beraberindekiler, önce MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Parti lokalinde açıklamalar yapan Büyükataman, Yenişehir Belediyesi’nde örnek bir belediyecilik anlayışının gerçekleştirileceğini anlattı. Bu dönem Yenişehir’in Bursa’daki tek MHP’li belediye olduğunu vurgulayan Ataman, şunları kaydetti: “Yenişehir bir başka güzel, ziyaretimiz çok farklı. Ziyadesiyle çok mutlu olduk, heyecanlandık gelirken. Hareketimizin başarılı olması için ok cansiperane, samimi, fedakar gayretler ortaya koyan arkadaşlarımız var bugün aramızda. Gönlümüzden hep Yenişehir’de belediye başkanlığını kazanmak, buraya üçhilali dalgalandırmak şeklinde sevda olageldi. Bu dönem Bursa’da ilk belediyemiz oldu. Bu sorumluluğu üstlenmiş olan belediye başkanımız ve meclis üyelerimiz Milliyetçi Hareket’in farkını göstereceğiz. Ulaştığımız bu zaferin kıymetini bilen insanlarız. Yenişehir Belediyesi’nde ortaya konacak bir çalışmayla örnek belediye olacak. İmrenilen, üretilen bir belediyecilik anlayışı için örnek çabalar ortaya koyacağınıza inanıyoruz. Sayın Genel Başkanımızla önümüzdeki günlerde Yenişehir’i ziyaret edeceğiz.  Sizlere selamlarımı ve tebriklerimi iletmemi istedi. Kazan arkadaşlarımızı tebrik, takdir ve teşekkür, bize oy veren tüm vatandaşlarımıza. Sizlere takdirlerimizi sunuyoruz. Tüm Yenişehirlilere Milliyetçi Hareket adına teşekkür ediyoruz. Yenişehir’de destan yazmak, en güzel hizmetlere imza koymak için bundan sonra da yanlarında olacağız. Belediyemizin başarılı olması konusunda, Ankara’da o yapılması gerekiyorsa yapacağımızı bilmenizi istiyorum. Buradan bir kez daha Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş kıymetli hemşerilerime, İlçe Başkanımız Arif Eren’e ve Teşkilat Üyelerimize,  Adalet ve Kalkınma Partisine gönül vermiş kıymetli hemşerilerime, İlçe Başkanımız Fikret Hatipoğlu’na ve teşkilat üyelerimize ve Yenişehirli Hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah emanetlerine hep beraber sahip çıkacağız. Yüzümüzün akıyla beklenen hizmetleri Yenişehir’imizde gerçekleştireceğiz. Seçimler ülkemize, Bursa’mıza ve Yenişehir’imize hayırlı olsun. Nazik ev sahipliğinden dolayı Yenişehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

MHP İlçe Başkanı Arif Eren de, ilçede çalışmalara hemen başlandığını belirterek, desteklerinden ötürü Yenişehirlilere teşekkür etti.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, daha sonra Tarihi Belediye Binası’na geçti. Büyükataman, Belediye Meydanı’nda çiçeklerle karşılandı. Belediye Başkanı Davut Aydın’ı seçim başarısından ötürü kutlayan ve başarılar dileyen Büyükataman, 31 Mart seçimlerinin sıradan seçim olmadığına dikkat çekti. Büyükataman, “Bu seçimler sadece belediye başkanı ve meclis üyelerinin belirlendiği seçimler değildi. Kapalı kapılar ardında farklı hesaplar yapan birtakım çevrelerin oyunlarını boşa çıkardı milletimiz. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye genelinde ulaşmış olduğu başarı yüzde 60’ı buldu. İl genel meclisi ve belediye meclisi açısından değerlendirildiği takdirde yüzde 60’a ulaşan bir başarıyı yakaladık. Türkiye üzerinde kurgulanmak istenen oyunları biraz daha ötelemiştir. İnşallah yüzümüzün akıyla beklenen hizmetleri Yenişehir’de gerçekleştireceğiz.”

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ise ilçeye hayırlı hizmetler yapmak için yola çıktıklarını ifade etti. Başkan Aydın şunları kaydetti: “Allah bize güzel bir çalışma, güzel seçim ortamı yarattı. Ve hedefimize ulaştık. Bizlere destek verenlere teşekkür ediyorum. Bizlere güvendiniz. Bundan sonra biz de iyi bir örnek olarak yolumuza devam edeceğiz. İnşallah en iyi hizmeti yaparız. Bu memleketimize hayırlı hizmetler yapmak için yola çıktık.” (Haber-Fotoğraf: Gürhan Adana)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ