$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

“Bu vesayet sistemi değişmelidir”

“Bu vesayet sistemi değişmelidir”
  • 01.03.2017

AK Parti Yenişehir İlçe Danışma Meclis Toplantısı, Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda yapılan konuşmalarda referandum çalışmaları değerlendirildi.

1960 darbesi sonrası yapılan anayasanın zayıf bir hükümet sistemi tasarladığını belirten İl Başkan Yardımcısı Nesri Demir, “Bu sistem çok sağlıklı bir sistem değil. CHP’nin ortağı olan bürokratik oligarşinin egemenliğinin sona ermesi için bu sistemin değişmesi gerekir. Bir hayır cephesi oluşturuldu ve Türkiye’nin geleceğine set çekmeye çalışıyorlar. Bu vesayet sistemi değişmelidir. Halkımızın evet oylarıyla referandum geçince Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getireceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, şunları söyledi: “28 Şubat’ı yaşamış içinizden biri olarak, tam da 28 Şubat’ın yıldönümünde bir daha bizden sonraki kuşakların yaşamaması için EVET… Post modern darbeyi planlayan Türkiye düşmanları etkileri bin yıl devam edecek dedikleri bu ihanetin finalini 15 Temmuz’da ülkemin bütün kurumlarına sızıp sinsice örgütlenen FETÖ hain terör örgütü marifetiyle ülkemizi işgale kalkışarak yaptılar. FETÖ, PKK, PYD, YPG, PDY, terör örgütlerine son darbeyi vurmak için evet demek için EVET. İstiklalimiz, istikbalimiz, istikrarımız için EVET. Tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet için evet diyoruz. Şimdi hep birlikte Türkiyeyiz demek için EVET.”

Muhalefetin eleştirilerini yanıtlayan AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ise, şunları kaydetti: “Bu iddialar çocukça şeyler. Milletimizin kafasını karıştırmak istiyorlar. Muhalefet yapmış olmak için muhalefet yapıyorlar. Ama milletimiz her şeyi görüyor. Rejim değişmiyor, sistem değişiyor. Biz ise milletimize güveniyoruz.” (www.yenisehirmemleket.com)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ