$ DOLAR → Alış: 34,09 / Satış: 34,23
€ EURO → Alış: 37,01 / Satış: 37,16

YENİŞEHİR’DE DE SEÇİM SANDIKLARI KURULUYOR

YENİŞEHİR’DE DE SEÇİM  SANDIKLARI KURULUYOR
  • 15.10.2024

PARLAMENTO

BELİRLENECEK

BAL-GÖÇ Yenişehir Şube Başkanı Hayrettin Kahraman, Bulgaristan Milletvekili Seçiminde Yenişehir’de yaşayan çifte vatandaşların da kurulacak olan sandıklarda oy kullanabileceğini belirtti. Kahraman, “Yenişehir’de ikamet eden ya da misafir olarak ilçemize gelmiş olanlar da dilekçe doldurup oylarını kullanabilecekler. 100’e yakın çifte vatandaşımız 27 Ekim Pazar günü sandık başına giderek Bulgaristan milletvekillerinin seçiminde oy kullanacak” dedi.

 

SEÇİM ÖNCESİ

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Bulgaristan’daki soydaşların haklarını savunabilmek amacıyla BAL-GÖÇ Yenişehir Şube Başkanlığı olarak yaptıkları girişimler sonucunda Yenişehir’de de sandık kurulmasını sağladıklarını anlatan Kahraman, “Seçim öncesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Türklerin Bulgaristan’da daha iyi yaşam sürmeleri ve demokratik haklarını kullanmaları için oylarıyla seçime katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

 

YENİŞEHİRLİ YÖNETİCİLERİ

ZİYARET ETTİLER

Kahraman, Bursa Bulgaristan Konsolosluğu’ndan Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı, Ticari Ateşe Lyubomir Lyubenov ile birlikte Yenişehirli yöneticileri makamında ziyaret etti. Kahraman ve Lyubenov, Yenişehir Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve Belediye Başkanı Ercan Özel’e çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ