$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

SAĞLIK HİZMETLERİNDE ÇIĞIR AÇIYORUZ

SAĞLIK HİZMETLERİNDE ÇIĞIR AÇIYORUZ
  • 18.10.2018

 

2016 yılının mart ayında temeli atılan Yenişehir Devlet Hastanesi’nin yapım çalışmaları planlandığı biçimde sürdürülüyor. AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, modern hastane binasının 2-3 ay içinde hizmete girmesinin planlandığını belirtti.

Hastane binasında inceleme yapan Kamıl, 10 bin metrekarelik alanda inşa edilen 5 bin 500 metrekarelik hastane binasının ilçedeki sağlık hizmetlerinde çığır açacağını anlattı. Hastanenin hem fiziki, hem teknik hem de personel bakımından çok daha fazla yeterli imkânlara sahip olacağını ifade eden Kamıl, “Örneğin, işe girişlerden, engelli işlemlerine değin birçok alanda heyet raporu isteniyor. Yenişehirliler heyet raporu için İnegöl ya da Bursa’daki hastanelere gidiyorlar. Yeni hastane hizmete girince bu raporlar Yenişehir’de verilebilecek” dedi.

109 yatak kapasiteli hastane binasının tam teşekküllü özelliğine sahip olacağına ifade eden Kamıl, bazı kesimlerin bu önemli hizmeti karalamaya çalıştığını vurguladı. Söz konusu kesimlerin, yağışlı havalarda hastane binasının bodrumunu su bastığını yaydığını söyleyen Kamıl, “Ancak, hastane binamızda bodrum yok. Karalama çalışmalarında bu kesimler gerçekten de sınır tanımıyorlar” diye konuştu.

Binanın 800 adet fore kazık üzerine inşa edildiğinin altını çizen Kamıl, olası bir deprem anında binanın depreme karşı son derece güvenli olduğunu kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ