$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

MHP: ÇİFTÇİNİN MAĞDURİYETİ GİDERİLMELİDİR

MHP: ÇİFTÇİNİN MAĞDURİYETİ GİDERİLMELİDİR
  • 04.01.2019

MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, tarımsal sulama bedellerinin ödenmesi konusunda açıklama yaptı. Eren şunları kaydetti:

Son günlerde Yenişehir çiftçisini yakından ilgilendiren Sulama Birliği ücretleri konusunda çiftçilerimizin  sıkıntıları  ile ilgili açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.

Sulama Birliği tarafından son zamanlarda çiftçilerimize  tahakkuk  ettirilen ödemeler ile ilgili avukat kanalı ile ödeme emri gönderilmektedir.

Çiftçilerimizin bir kısmı sulama yapmadığı halde veya kendine ait özel sulama pompalarından sulama yapmasına rağmen ücrete tabi tutulduklarını ve avukata gitmeden öncede kendilerine herhangi bir tebligat  olmadığını beyan etmektedirler.Deneme suyu olması hasabi  ile   ve yeterli basınç olmamasına rağmen yinede su ücreti talep edildiği çiftçilerimiz tarafından belirtilmektedir.

Çiftçilerimizin zaten ekonomik olarak zor şartlardan geçtiği bu dönemde devletimizin birçok sektörlere destek yaptığı da  göz önünde bulundurularak Yenişehir çiftçisinin mağduriyetlerinin  giderilmesi hususunda zaten ağır gelen sulama ücretlerinin üzerine  bir de avukatlık  ücretlerinin eklenmesi mağduriyeti bir kat daha arttırmaktadır.

Devletimizin gerekli kurumlarının bu konuya hassasiyetle yaklaşacağı  ve gerekli çözümleri üreteceğini düşünmekteyiz.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak her daim çiftçimizin yanında olduğumuzu  ve  konunun takipçisi olacağımızı  belirtmek isteriz.

 

Arif EREN

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ