$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

BAŞKAN TAKSİCİLERE ULAŞIM PROJELERİNİ ANLATTI

BAŞKAN TAKSİCİLERE ULAŞIM PROJELERİNİ ANLATTI
  • 07.11.2018

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Zübeyde Hanım Doğumevi Taksi Durağında buluştuğu taksici esnafına bölgede devam eden viyadük çalışması ve trafiğe köklü çözüm getirecek projeler hakkında bilgi verdi.

 

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri tek tek hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş bir taraftan da sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Fırsat buldukça her ortamda vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Başkan Aktaş, akşam saatlerinde Zübeyde Hanım Doğumevi Taksi Durağını ziyaret etti. Şehri sokak sokak gezip, tüm sorunlara hakim olan taksicilerin şehre dair şikayet, öneri ve dileklerini dinleyen Başkan Aktaş, ulaşım ve trafik sorununun çözümü noktasında katkı veren başta taksiciler olmak üzere herkese teşekkür etti.

 

Katlı yollar geliyor

Meslek grubu taksiciler olunca buluşmanın ana gündemi de ulaşım oldu. Başkan Aktaş, yanında getirdiği harita üzerinde devam eden ve yapılması planlanan projeleri taksicilerle paylaştı. Acemlerde inşaatı devam eden viyadüğün bir kolla 11 Eylül Bulvarı, yine 1 kolla Mudanya yolu ve 1 kolla da İzmir yoluna bağlanacağını kaydeden Başkan Aktaş, “Tüm enerjimizi neredeyse ulaşıma harcıyoruz. Önümüzdeki yıl katlı yollar geliyor. Kamulaştırmalar çok pahalı çünkü değer yüksek. Mesela Yakın Doğu Çevre Yolu’nda var, Acemler’de düşünülüyor. Trafiği rahatlatmak için buna mecburuz” dedi.

 

Fikirleriniz bizim için önemli

Yaptığı iş ne olursa olsun her vatandaşın şehre dair fikir ve kanaatlerine büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Aktaş, “Trafik ve ulaşım Bursa’nın öncelikli konusuydu. Bu konuda katkı veren herkese ve özellikle taksici esnafımıza teşekkür ediyorum. Onlar şehrin taşınmasını sağlıyorlar. İnsanları işine, evine, eşine ulaştırıyorlar. Bursa için her kesimden vatandaşın fikri bizim için önemli. Ortak akla önem veriyoruz. Nihayetinde şehri hep beraber yönetiyoruz. İlk günden bu yana şehir adına proje üretiyoruz. Bursa’yı trafik ve ulaşımı başta olmak üzere birçok konuda rahatlatmaya çalışırken, bunun beraberinde esnafımızla, sanayicimizle bir araya gelip onlarla dertleşmeye, hemhal olmaya çalışıyoruz. Bu akşam da bizi duraklarında ağırlayan taksici esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ