$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

YENİŞEHİR’İN KÖYLERİNDE ASFALT SEVİNCİ

YENİŞEHİR’İN KÖYLERİNDE ASFALT SEVİNCİ
  • 18.08.2018

Yenişehir Yolören, Kavaklı ve Demirboğa köylerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve Yenişehir Belediyesi’nin bir süredir sürdürdüğü altyapı ve sıcak asfalt çalışmaları sona erdi. Köy muhtarları, yapılan çalışmalarla köylerin çok daha güzelleştiğini kaydettiler.

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Dönmez ve Fikret Hatipoğlu ile bilikte Yolören, Demirboğa ve Kavaklı köylerinde biten altyapı ve asfalt çalışmalarının ardından bu köylere bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Demirboğa Köyü’ne giden AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, burada köy muhtarı Mustafa Paşay ve köylülerle bir araya geldi. Köylülerle bir süre sohbet eden Kamıl, köylülerin yerli kavun ve karpuz ikramını geri çevirmedi.

Demirboğa köyünün ardından Kavaklı ve Yolören Köylerine giden Adnan Kamıl, Kavaklı Köyü Muhtarı Fikri Yılmaz ve Yolören Köyü Muhtarı Sadi Aktaş ile yatırımlar hakkında görüştü.

Köy ziyaretlerinde, köylerdeki alt yapı ve sıcak asfalt yatırımlarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, üç köye toplamda 15 bin 415 metre asfalt döküldüğünü söyledi.

Adnan Kamıl, “Yenişehir kırsal mahallelerimiz olan köylerimizde yaşam standardı, yapılan yatırımlarla her geçen gün daha da artmaktadır. Son olarak alt yapı çalışmaları tamamlanan Yolören, Kavaklı ve Demirboğa köylerimizdeki sıcak asfalt dökme işini Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve Yenişehir Belediyesi’nin katkılarıyla tamamladık. Bu çalışmalar kapsamında Yolören’e bin 500 metresi Çeltikçi köy yolu olmak üzere 7 bin 725 metre, Demirboğa köyüne 2 bin 690 metre, Kavaklı Köyü’ne de 5 bin metre sıcak asfalt döktük. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kamıl, bundan sonraki çalışmaların Yolören-Karasıl bölgesinde devam edeceğini, çalışmaların daha sonra, planlanan şekilde diğer köylere kaydırılacağını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ