$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CİNGİL SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CİNGİL SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ
  • 30.04.2018

AK Parti Milletvekili aday adayı Bülent Hamdi Cingil, Yenişehir’de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun, Demirciler ve Madeni İşler Sanatkârları Derneği Başkanı Yusuf Süer ve Servisçiler Kooperatifi Başkanı Şükrü Sezer’i ziyaret eden Cingil, yerel ve genel konularda görüş alışverişinde bulundu.

Yenişehir’in parlamentoda bir milletvekiliyle temsil edilme arzusunun yıllardır sürdüğünü belirten Cingil, “Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde milletvekilliğine aday adaylığımızı koyduk. Temayüllerin yapılıp listelerin belli olmasıyla insanlığa hizmet noktasında elimizden geleni yapacağız. Yenişehir’in yıllardır parlamentoda temsil edilme arzusu var. O sene bu sene olur inşallah. İlçemizden aday adayı olan çok değerli başka arkadaşlar da vardır olacaktır da… Müracaatlar sürüyor. Kim olursa olsun, parlamentoda Yenişehir’i temsil edecek bir milletvekilimiz olsun. Elimizden geleni hep birlikte yapalım istiyorum” dedi.

24 Haziran seçimlerinin cumhuriyet tarihinin belki de en önemli seçimlerinden bir tanesi olduğunu vurgulayan Cingil, ülkedeki istikrarın önemine dikkat çekti. İstikrarsızlığın nelere mal olduğunu başta iş dünyası olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin iyi bildiğini vurgulayan Cingil, “15 yıl öncesine gittiğimizde ülkemizin yönetimde istikrarı bir türlü yakalayamadığını görüyoruz. İstikrar yakalanınca ise iş dünyasının, toplumun nasıl kendine güveninin geldiğini görüyoruz. Ülkemiz inşallah bu seçimlerden başarılı ve hayırlı sonuçlarla çıkacak. Geleceğinde de çok önemli adımlar atacaktır” diye konuştu.

İstikrarın her ne kadar siyasi iradenin yönetiminde gerçekleşse de, 80 milyonun çabasıyla oluştuğunun altını çizen Cingil, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milli gelirimiz, gayri safi milli hasılamız, ihracatımız şu kadar arttı diyoruz. Üreten her kesimle birlikte, sanayici, KOBİ, çiftçi, esnafıyla, üreten her kesimle birlikte oluyor bu artışlar. Hedeflerimizden biri dünya ekonomisinde ilk 10’a girebilmek. Bu hedefin ilk adımı önümüzdeki seçimden sonra atılacak. 2023 hedeflerine birlikte ulaşacağız inşallah… İlk 10 ekonomiye girme iddiası önemli. Dünyada parası olanın gücü var ve bu gücü nasıl kullandıklarını görüyoruz. Özellikle bizim coğrafyamızda nasıl acımasız olduklarını görüyoruz. Türkiye ilk 10 ekonomi hedefine geldiğinde dünya böyle olmayacaktır. En azından bugünkü ekonomik güçle dünyayı karıştıranlar, ekonomisiyle de güçlü bir Türkiye karşısında dünyada o kadar rahat cirit atamayacaklardır. Daha güçlü bir Türkiye olarak dünyada, komşularımıza ve insanlığa yönelik çok önemli işler yapacağız.”

Oda ve kooperatif başkanları da Cingil’e milletvekili aday adaylığının hayırlı olması dileğinde bulundular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ