$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,68 / Satış: 34,82

AK PARTİ SEÇİME HAZIR

AK PARTİ SEÇİME HAZIR
  • 30.04.2018

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı’nın çeşitli kademelerinde bugüne kadar görev almış olan partililer Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği’nde bir araya geldi.

Yemeğe katılan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, 24 Haziran seçimlerinin bir diriliş hareketi olduğunu söylerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, davete katılıma işaret ederek, “Görüyorum ki AK Parti Yenişehir Teşkilatı seçime hazır. Allah’ın izniyle bu seçimden de alnımızın akıyla çıkacağız. Bu anlamda her birinize büyük görevler düşüyor” dedi.

İlçede gerçekleştirdikleri hizmetlerden örnekler veren Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, “Önümüzdeki seçimlerden de yine başarıyla çıkacağız” diye konuştu. Yenişehir eski Belediye Başkanı, milletvekili aday adayı Bülent Hamdi Cingil ise partinin ilçedeki kuruluşunu gerçekleştirdikleri günlerden itibaren yaşadıklarını anlattı.

AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ise, parti olarak girdikleri 13 seçimden de başarılı bir şekilde çıktıklarını anlattı. Ülke olarak çok kritik bir dönemden geçildiğini vurgulayan Kamıl, önümüzdeki seçimlerde hedeflerinin yüzde 60 oy oranına ulaşmak olduğunu kaydetti. Kamıl, davete katılan tüm partililere teşekkür etti.

Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği’ne, Milletvekili Gözgeç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Gökay Bilir, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, milletvekili aday adayı Bülent Hamdi Cingil, AK Parti’li belediye meclis üyeleri, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ