$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

YENİŞEHİR BELEDİYESİ 1. KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

YENİŞEHİR BELEDİYESİ 1. KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR
  • 21.11.2017

Yenişehir Belediyesi 1. Kitap Günleri 30 Kasım’da başlıyor. 10 Aralık’a değin sürecek Kitap Günleri’nde Yenişehir toplam 16 yazarı ağırlayacak. Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki etkinliklerde yazarlar, düzenlenecek imza günleri ve söyleşilerde okurlarıyla buluşacaklar.

BAĞIŞLARLA KÜTÜPHANE KURULACAK

Yazarların kitaplarını edinenlerin bağışlarıyla ilçenin bir köyünde kütüphane kurmayı amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Ayrıca ilçemiz halkına ve özellikle öğrencilerimize okuma alışkanlığını ve sevgisini aşılamak, edebiyatçı ve araştırmacı yazarlarla kitapseverleri bir araya getirmek istiyoruz” dedi.

Kitaplarla dostluğun kişinin bilinç düzeyini yükselttiğini, yaşadıklarını daha iyi kavramasını sağladığını anlatan Çelik, “İnsanları diğer canlılardan ayıran, onları farklı kılan düşünme yeteneğidir. Bu yeteneği geliştirebilmenin yolu da kitaplarla dost olmaktan geçer. Bu tür etkinliklerin halkımızın okumaya ilgisini artıracağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Etkinliklere, N. Özcan Özbiçer, Toğan Kuter Eren, Muhittin Laçin, Ömer Ekinci Micingirt, Gönül Aydemir Adıgüzel, Nihat Gökmen, Faruk Anbarcıoğlu, Nursel Aras, Halime Yıldız, Ülker Kurtcan, Feride İlgün, Temirağa Demir, Özer Yılmaz, Songül Yılmaz, Sibel Yılmaz ve Uğur Aslan katılacak. (www.yenisehirmemleket.com)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ