$ DOLAR → Alış: 32,48 / Satış: 32,61
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

MANDIRA FİLOZOFU BURSA’YA GELİYOR

MANDIRA FİLOZOFU BURSA’YA GELİYOR
  • 09.11.2017

Mandıra Filozofu filmiyle tanınan ve  “Karşıyım” felsefesini milyonların diline dolayan Müfit Can Saçıntı, önümüzdeki günlerde Bursa’da izleyiciyle buluşacak.

 

Ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı“Lafını Esirgemeyenler adlı tek kişilik oyunuyla Bursa’da izleyicisiyle buluşacak. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi salonunda 11 Kasım’da gerçekleşecek gösterinin başlama saati 20.30…2 saat süren gösteride Müfit Can Saçıntı, konuk oyuncuların bulunduğu videoları da kullanarak, benzerine daha önce pek rastlanmamış bir performans ile sanatseverlerin karşısına çıkacak. Bursa Kültür A.Ş. tarafından organize edilen etkinliğin biletleri  www.bursakultur.com   web sitesinden online temin edilebiliyor.

 

Biletler satışa sunuldu

Etkinlik biletleri ayrıca  Bursa Kent Müzesi,  Bursa Kültür A.Ş.,Bursa Kitapçısı, Zafer Plaza Hediyen Bursa’dan Mağazası, Muradiye Külliyesi Hediyen Bursa’dan  Satış Ofisi,  Merinos Atatürk ve Kongre Merkezi Osmangazi salonu yanı, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, Emir  Buhari  Kültür Merkezi’nde   satışa sunuldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ