$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

DÜNYANIN EN DEĞERLİ ETİ YENİŞEHİR’DE ÜRETİLECEK

DÜNYANIN EN DEĞERLİ ETİ YENİŞEHİR’DE ÜRETİLECEK
  • 29.10.2017

Ünlü İşletmeci Özgür Şef, Japonya’da Wagyu bölgesinde yetişen hayvanlardan elde edilen en değerli ve pahalı Kobe etini Türkiye’de yetiştirecek.

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yaptığı çiftlik yatırımlarında dünyanın en değerli ve en pahalı eti olarak bilinen Kobe etini üretmek için çalışmalara başladığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özgür Özkan, “ İşletmelerimiz için özel kaliteli ve gerçekten iyi tarım üzerine çiftlikler yapıyoruz. Burada hayallerimiz ve yapabileceğimiz şeyleri hayata geçireceğiz. Bizim fabrikalarımızda ve restaurantlarımızda birinci sırada arge çalışmaları geliyor. Japonya’da Wagyu bölgesinde yetişen hayvanlardan elde edilen en değerli Kobe etini burada yetiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Türkiye’mizde Özgür şef bir kalite ve markadır. Kendisinin ilçemizdeki yapmış olduğu çiftlik yatırımları da bizim için bir şans, en kaliteli ve en sağlıklı eti insanlara ulaştırmak için çalışıyorlar.Japonya’da üretilen Türk damak zevkine uygun kobe etini burada üretmek istiyor. Kendilerine başarılar diliyorum dedi.

Yenişehir’de düzenlenen barbekü partisine ilçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu, AK Parti ilçe Başkanı Adnan Kamıl, İlçe Milli eğitim müdürü Musa Ayaz,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun, Ziraat odası Başkanı Sadi Aktaş, Sulama birliği başkanı Cengiz Şen, Muhtarlar derneği başkanı Enver Zengin, Uludağ Üniversitesi İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu Müdürü Profesör Dr. Mehmet Sincikli,Yenişehir İznik Süt Üreticileri birlik başkanı Nazif Tuna, Jandarma Komutanı Burak Dural, Tarım kredi müdürü Cengiz Levent, S.S. 269 No’lu Yenişehir Yeşilkent Servis Kooperatifi başkanı Şükrü Sezer, Emlakçılar derneği başkanı Özcan Kobak,Basın mensupları, Muhtarlar ve Türkiye’nin birçok noktasından konuklar katıldı.

Türkiye ve yurt dışında birçok et restaurantları bulunan Özgür Şef, çiftliğe gelen konuklara kendi imalatı olan et ürünlerinden ikram etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ