$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,63 / Satış: 34,77

KADIN MECLİSİ’NDEN VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET

KADIN MECLİSİ’NDEN VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET
  • 11.10.2017

Bursa Valisi İzzettin Küçük, göreve yeni seçilen Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık ile yürütme kurulu üyelerini ağırladı.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşme, Heykel Tarihi Valilik Binası’nda yapıldı. Görüşmeye, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç ve Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar´da katıldı. Ziyarette konuşan Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık, Kendi içerisinde 4 meclis, 31 ayrı çalışma grubu ve yüzlerce gönüllüsü bulunan Kent Konseyi’nin devamlı toplantılar, seminerler, konferanslar düzenlediğini dile getirdi. Bursa Kent konseyi bünyesindeki en aktif ve en çok faaliyet gösteren meclislerden biri olduğunu vurgulayan Kocabıyık yeni yönetimde toplumun herkesiminden üyelerin yer aldığını söyledi. Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin bir dönem önceki başkanı Kadriye Sarıbıyık’ın da yeni yürütme kurulunda yer aldığını ifade eden Kocabıyık, “Türkiye’ye örnek bir birliktelik. Makam mevki gözetmeksizin birbirimize destek oluyoruz. Deneyim ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Önümüzdeki süreçte Kadın Meclisimiz güçlü çalışmalara imza atacak ve bu çalışmalarda eski başkanımızın deneyimlerinden yararlanarak kadınların sorunlarını gündeme getirip bunlarla ilgili çözümler üreteceğiz” dedi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, yeni seçilen Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık ile yürütme kurulunu tebrik etti. Bursa Kent Konseyi çalışmalarının her zaman örnek teşkil ettiğini söyleyen Küçük, kadının toplumsal hayatta güçlendirilmesi adına yapılacak tüm çalışmalara destek olacaklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Vali Küçük, Kadın Meclisi üyeleri toplu fotoğraf çektirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ