$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

Yenişehir’de Mustafa Keser rüzgârı

Yenişehir’de Mustafa Keser rüzgârı
  • 08.09.2017

Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alan Mustafa Keser, ilçelilere keyifli bir gece yaşattı. Söylediği şarkılarla hayranlarını mest eden sanatçı, yaptığı esprilerle de konser alanını kahkahaya boğdu.

Usta sanatçı Mustafa Keser Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği 4. Uluslararası Altın Biber Festivali ve Kurtuluş Etkinliklerine katıldı. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nin bahçesindeki konserde birbirinden güzel eserler seslendiren Keser, renkli kişiliğiyle dopdolu bir programa imza attı.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği konserde ünlü sanatçı Mustafa Keser, eserlerini Yenişehirliler için seslendirdi. Konser alanını dolduran vatandaşlar bir yandan alkışlarıyla sanatçıya destek verirken, bir yandan da şarkılara eşlik ettiler.

Salonu dolduran hayranlarını da şarkılarına ortak ederek dev bir koro oluşturan Keser, her şarkı arasında yaptığı espriler ve anlattığı fıkralarla izleyenlerini kahkahaya boğdu. Sahneyi de etkili biçimde kullanan sanatçı, yere oturup duygusal parçalarını seslendirirken, eline aldığı kemanla mini bir resital yaptı. Daha sonra sahneden inen sanatçı, şarkılarını hayranlarının arasında söyledi. Bir taraftan şarkı söylerken bir taraftan da hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren sanatçı, seyirciler arasında gezerek salonun tamamına ayak basmayı başardı.
Konseri izleyenleri kişiyi türküleri ve kendine özgü dansıyla coşturan Keser, esprileriyle de geceye renk kattı. Mustafa Keser, kendisiyle özdeşleşen mendili ile çıktığı sahnede hem söyledi, hem oynadı.

Festivalin davetlileri arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de vardı. Altepe, usta sanatçının şarkılarına eşlik etti.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Sanatçımız, gerçekten gönlümüzde taht kurdu ve bu güzel geceyi bize yaşattı. Yenişehir Belediyesi olarak her zaman bu tür güzel etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı daha sonra hayranlarının sevgi gösterisi eşliğinde ayrıldı. (www.yenisehirmemleket.com)MUSTAFA KESER YENİŞEHİR (3)MUSTAFA KESER YENİŞEHİR (6)
 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ