$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

‘Çemberimde Gül Oya’ güldürmeye devam ediyor

‘Çemberimde Gül Oya’ güldürmeye devam ediyor
  • 14.08.2017

 

2 (1) Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yaza damgasını vuran oyunlarından ‘Çemberimde Gül Oya’, vatandaşlara eğlenceli anlar yaşatıyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaz turnesine güzel oyunlarıyla devam ediyor. Tiyatroya gitme olanağı bulunmayan çevre yerleşimlerde yaşayan vatandaşları tiyatro ile buluşturmak ve şehirle kültürel bağı güçlendirmek amacıyla başlatılan ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında, Şehir Tiyatrosu sanatçıları, ‘Çemberimde Gül Oya’ adlı oyununu vatandaşların beğenisine sundu.

Şehir Tiyatrosu Sanatçısı Kazım Güçlü tarafından kurgulanan ve yönetilen oyun, seyirciyi de içine alan eğlenceli temsille, keyifli anlara adını yazdırdı. Köy seyirlik oyunlarından ‘Çeşme Başı’, ‘Ana Kız Atışması’, ‘Kasap’ ve ‘Sınır Taşı’ oyunları, gündelik hayatta karşılaşılan gariplikleri hiciv yoluyla aktarırken, sevilen türküler de oyuna renk kattı. Mudanya Kumyaka, İznik Müşküle ve Orhaneli Altıntaş mahallelerinde eğlenceli oyunu izleyen vatandaşlar, yaz akşamlarının keyfine neşe katan sanatçıları bol bol alkışladı. ‘Çemberimde Gül Oya’, 15 Ağustos Salı günü (YARIN) saat 21.00’de Gemlik Karacaali, 16 Ağustos Çarşamba Orhangazi Ramazan Sokağı, 17 Ağustos Perşembe Gemlik Umurbey, 19 Ağustos Cumartesi Karacabey Yeniköy, 22 Ağustos Salı Mustafakemalpaşa Koşuboğazı ile 6 Eylül Çarşamba Mudanya Kaymakoba ve 7 Eylül Perşembe günü de Nilüfer Konaklı mahallelerinde sahnelenecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ