$ DOLAR → Alış: 32,48 / Satış: 32,61
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

Zabıtadan bayram öncesi gıda denetimi

Zabıtadan bayram öncesi gıda denetimi
  • 21.06.2017

Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramının yaklaşması nedeniyle, ilçedeki pastane, tatlı ve unlu mamul işletmelerinde gıda hijyeni ve diğer konularda denetimler yaptı. Denetimlerde, gıda imalatı ve satışı yapan personelin hijyen koşullarına uyup uymadıkları, imalat yapılan yerlerin fiziki ve teknik donanımları, imalat için gerekli olan malzemelerin depolandığı alanlar incelendi.

Denetlemeler sırasında imalathaneleri temiz olan işyeri sahiplerine ekipler tarafından teşekkür edilirken, bazılarına ise eksikleri gidermeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

Öncelikle vatandaşın sağlığını gözettiklerini belirten Yenişehir Zabıta Müdürü Orhan Çalışkan “Bayram öncesinde yapılan bu denetimlerle halkımızın kaliteli, sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmasını amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızın tükettiği gıda maddelerinin hijyenik ortamlarda üretilmesi için ekiplerimiz hassasiyetle çalışmalarını sürdürüyor. Hem Ramazan ayının hem de Ramazan Bayramının manevi huzuruna gölge düşürecek her türlü olumsuz durum için önlemlerimizi aldık” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ