$ DOLAR → Alış: 32,48 / Satış: 32,61
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

Atatürk Anıtı başka bir bölgeye taşınmayacak

Atatürk Anıtı başka bir bölgeye taşınmayacak
  • 15.06.2017

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)  Yenişehir Şubesi yöneticileri, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile bir araya gelerek başta Atatürk Anıtı ve çevresini kapsayan Kent Meydanı projesi olmak üzere ilçede sürdürülen diğer projeler hakkında bilgi aldı.

Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde sivil toplum kuruluşlarının kullanımına tahsis edilen salonda yapılan toplantıda Belediye Başkanı Çelik, göreve geldiğinden bu yana tamamlanan ve yapımı sürdürülen projeler konusunda ADD yöneticilerine bir sunum gerçekleştirdi.

Sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelerek Yenişehir Belediyesi’nin hizmetlerini ve gerçekleşen projeleri aktarmayı amaçladığını belirten Çelik, “İlk toplantımızı Atatürkçü Düşünce Derneği ile gerçekleştirdik. İlçemizin gelişip ilerlemesi adına tek yürek olmamız gerekiyor. İlçemizin çıkarları söz konusu olduğunda bir araya gelebilmeliyiz. Kısa sürede ilçenin bir çok önemli sorununu çözdük ve bir çok projeyi hayata geçirdik. Projelerimiz hakkında görüş ve önerilerini sunan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

ADD Yenişehir Şube Başkanı Tayfun Sırman ise kendilerini ilgilendiren projelerden birisinin Kent Meydanı Projesi olduğunu vurguladı. Sırman, “Kent Meydanı Projesi kapsamında Atatürk Anıtı ve çevresinde hayata geçirilecek yeni kavşak ve meydan çalışmasıyla birlikte anıtın başka bir bölgeye taşınacağı şeklindeki duyumlarımızı Başkan Çelik’e ilettik. Çelik, Atatürk Anıtı’nın taşınmasının söz konusu olmadığını, ilçenin simgesel bir noktası olarak daha yakışır bir çevre düzenlemesiyle yerinde kalacağını ifade etti. Başkan Çelik’in bu açıklaması bizleri memnun etti” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ